Προπονητής Μπριζ: «Έχουμε πλεονέκτημα για το ματς στην Τούμπα, θα τους 'σκοτώσουμε'» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προπονητής Μπριζ: «Έχουμε πλεονέκτημα για το ματς στην Τούμπα, θα τους 'σκοτώσουμε'» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία πορωτική ομιλία προχώρησε ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Νίκι Χάγιεν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ και την επικράτησή της με 1-0 θέλοντας να τονώσει το ηθικό των παικτών του, που ήταν «ξενερωμένοι», επειδή δεν μπόρεσαν να φύγουν από το παιχνίδι μ’ ένα καλύτερο σκορ ενόψει της ρεβάνς.

Ο Βέλγος τεχνικός εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του πως η δυσαρέσκεια αυτή που έδειχναν για το αποτέλεσμα είναι εξαιτίας της δείψας που έχουμε για να πετύχουν.

Τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό τους διασφαλίζει ένα πλεονέκτημα για την ρεβάνς της Θεσσαλονίκης και ότι θα πάνε τόσο κόντρα στην Αντβέρπ όσο και στον «δικέφαλο του βορρά» με στόχο να τους… σκοτώσουν.

Αναλυτικά το απόσπασμα από την παρακάμερα της Κλαμπ Μπριζ:

«Το γεγονός ότι είστε αρκετά δυσαρεστημένοι σημαίνει πως είστε διψασμένοι για να πετύχετε κάτι. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, όταν θα πάμε εκεί (σ.σ. Θεσσαλονίκη). Οι προσδοκίες μας είναι ψηλές, είμαστε θυμωμένοι που δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα το αντιμετωπίσουμε, θα το δουλέψουμε, θα παίξουμε την Κυριακή και την Πέμπτη και θα τους σκοτώσουμε και τους δύο».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Παρουσίασε Ζοέλ Νταμάχου και Θύμιο Αγαθοκλέους: «Έχουμε το ίδιο όραμα, να πάει η ομάδα εκεί που της αρμόζει» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΛ: Παρουσίασε Ζοέλ Νταμάχου και Θύμιο Αγαθοκλέους: «Έχουμε το ίδιο όραμα, να πάει η ομάδα εκεί που της αρμόζει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα το πρωί (10:00) στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Αλφαμέγα», ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ο οποίος παρουσίασε στα ΜΜΕ και στον κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας, τον νέο Τεχνικό Διευθυντή, Ζοέλ Νταμάχου και τον νέο Γενικό Διευθυντή, Θύμιο Αγαθοκλέους.

BEST OF THEMASPORTS