Απόλλωνας: Τελευταία ευκαιρία απόψε για εξάδα (Πιθανή εντεκάδα)

Απόλλωνας: Τελευταία ευκαιρία απόψε για εξάδα (Πιθανή εντεκάδα)

Απόψε παίζει το τελευταίο του χαρτί για εξάδα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Η νίκη που πέτυχε ο Απόλλωνας στην Αρένα το περασμένο Σάββατο αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την εξάδα και απόψε στην δεύτερη του συνεχόμενη επίσκεψη στην Λάρνακα θα επιδιώξει να πάρει ακόμα ένα τρίποντο και να βάλει φωτιά στην μάχη της εξάδας.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού με τον Πάμπλο Ματσίν στον πάγκο έχουν παρουσιάσει βελτίωση και σίγουρα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη με βάση το πως ήταν τους προηγούμενους μήνες. Μέχρι στιγμής στον ενάμιση μήνα που είναι στην ομάδα ο Ισπανός κόουτς ο Απόλλωνας έχασε μόνο από τον Άρη και την Ομόνοια αλλά άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω. Επιπλέον είναι και τα ματς με ΑΕΖ και Πάφο που εξήλθε ισόπαλος αλλά άξιζε να κερδίσει.

Στα αγωνιστικά νέα ενόψει Ανόρθωσης αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Κολ και Πειμπέρνς την ίδια ώρα που στις απουσίες των Γιούρτσεβιτς και Σιέλβικ προστέθηκαν αυτές των Χάμπου και Σάντος. Διαθέσιμοι ξανά Κοστάκε και Εκπολό.

Πιθανή εντεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λέουβενμπεργκ με τετράδα μπροστά του τους Φιλιώτη, Εκπολό, Νταρίκουα και Μαλεκκίδη.  Στην μεσαία γραμμή θα έχουμε και πάλι τετράδα με τον εκπληκτικό φέτος Ματιέ Βαμπουενά να συμπληρώνουν οι Πέρετζ, Αρτεάν και Σαγκάλ. Όσο για την επίθεση σε ακόμα ένα ματς θα δούμε το δίδυμο Μπακενγκά και Μάρκες.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποκλεισμός-σοκ για την Μπρεστ από το Κύπελλο Γαλλίας

Αποκλεισμός-σοκ για την Μπρεστ από το Κύπελλο Γαλλίας

Η Αβράνς επικράτησε της Μπρεστ στα πέναλτι και την πέταξε εκτός Κυπέλλου Γαλλίας.