Ανησυχία για Χάμπο Χαραλάμπους
Αναγκαστική αλλαγή και αγωνία στον Άρη για τον Χάμπο Χαραλάμπους...


Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία το οποίο αναδημοσιεύει το Athletic, μια γυναίκα ονόματι, Ραΐσα ντε Φρέιτας, έκανε καταγγελία στην αστυνομία κατά του Βραζιλιάνου διεθνούς μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε νοσοκομεία περίθαλψη αφού βρέθηκε στο αμάξι του Άντονι με μια άλλη γυναίκα και έναν κομμωτή μετά από μια "επίσκεψή" τους σε κλαμπ στο Σάο Πάολο.
Η τρίτη γυναίκα, είναι η Ίνγκριν Λάνα, ετών 33, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Άντονι την έσπρωξε στον τοίχο και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της, όταν τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στο Μάντσεστερ τον περασμένο Οκτώβριο.
Σε μια συνέντευξή της στο Record TV την Κυριακή η Λάνα δήλωσε: "Προσπάθησε να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί μου, αλλά δεν ήθελα. Με έσπρωξε στον τοίχο και χτύπησα το κεφάλι μου. Ο σκοπός μου ήταν απλώς επαγγελματικός. Φτάνοντας εκεί, μετά από πρόσκλησή του, κατάλαβα ότι είχε απώτερους σκοπούς. Δεν υπήρξα ποτέ εραστής κανενός".
Sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις