Ρέαλ: Ο Κρόος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Ρέαλ: Ο Κρόος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλ Χιλάλ (11/2, 21:00, LIVE SPORT24) θέλει να κάνει το 5/5 σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τον Τόνι Κρόος να ψάχνει να προσθέσει το έκτο τρόπαιο της διοργάνωσης στη συλλογή του.

Το βράδυ του Σαββάτου (11/2, 21:00, LIVE SPORT24) η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Αλ Χιλάλ στο Ραμπάτ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Εν μέσω φημών και διαψεύσεων για το μέλλον του Αντσελότι στη Μαδρίτη, οι μερένγκες ψάχνουν την πρώτη κούπα για το 2023.

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η Ρεάλ προκρίνεται στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και τις προηγούμενες τέσσερις φορές έφτασε στην κατάκτηση της κούπας. Επομένως απόψε θα ψάξει να κάνει το 5/5 απέναντι στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει φτάσει έως τα ημιτελικά δύο φορές το 2019 και το 2021, τερματίζοντας τέταρτη.

Τα φώτα πέφτουν πάνω στον Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός μέσος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα στην καριέρα του έχει βρεθεί πέντε φορές στον τελικό της διοργάνωσης και έχει φτάσει στην κατάκτηση του σε όλες τις περιπτώσεις. Κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Έτσι, ο Τόνι Κρόος κόντρα στην Αλ Χιλάλ θέλει να προσθέσει τον έκτο τίτλο της διοργάνωσης στην τροπαιοθήκη του. Πρώτη φορά βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου το 2013 με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και έπειτα τις χρονιές 2014, 2016, 2017 και 2018 με τη Ρεάλ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σε πιάνει τρέλα: Η ομάδα που ξόδεψε 366 εκατ. και δεν μπορεί να βάλει γκολ!

Σε πιάνει τρέλα: Η ομάδα που ξόδεψε 366 εκατ. και δεν μπορεί να βάλει γκολ!

Ρόστερ αξίας 824 εκατ. ευρώ, κινήσεις 366 εκατ. μέσα σε ένα καλοκαίρι, 17η θέση και ακόμη ούτε ένα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η περίπτωση της Τότεναμ μοιάζει παράλογη, μέχρι να κοιτάξεις τι πραγματικά συμβαίνει στο γήπεδο.