Παγκύπριο Κ-17: Στην κορυφή Εθνικός Άχνας και Χαλκάνορας

Παγκύπριο Κ-17: Στην κορυφή Εθνικός Άχνας και Χαλκάνορας

Μετά από δεκατρείς αγωνιστικές στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-17 Εθνικός Άχνας και Χαλκάνορας οδηγούν την κούρσα με 33 βαθμούς, με τον Χαλκάνορα να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ο Εθνικός νίκησε με 4-0 την ΕΝΑΔ και ο Χαλκάνορας με 3-0 την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

Στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται επίσης ΑΣΙΛ Λύσης 28,  ΕΝΑΔ 24 και ο Ερμής Αραδίππου με 22 βαθμούς αλλά με αγώνα λιγότερο.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Παρθενώνας Προσφύγων Λατσιών - Ολυμπιακός Πειραιώς (κλ. Λάρνακας) 1-1
Εθνικός Άχνας - ΕΝΑΔ 4-0
Χαλκάνορας - ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 3-0
ΠΑΕΕΚ - ΑΣΙΛ Λύσης 1-6
Γεροσκήπου FC - Ερμής Αραδίππου 1-6

Ο αγώνας Αλκή Ορόκλινης - ΑΕΖ Ζακακίου δεν έγινε λόγω μη προσέλευσης της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Στον πίνακα των σκόρερ προηγείται ο Έκτορας Πιερή (Παρθενώνας) με 11 τέρματα και ακολουθεί ο Χρήστος Νίλσεν (Χαλκάνορας) με 10 τέρματα.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το σπάνιο βίντεο από τα γυρίσματα του Rocky I που ανέβασε ο Σιλβέστερ Σταλόνε

Το σπάνιο βίντεο από τα γυρίσματα του Rocky I που ανέβασε ο Σιλβέστερ Σταλόνε

Το Rocky I είναι ένα από τα σημαντικότερα φιλμ στην ιστορία του κινηματογράφου παρότι γυρίστηκε σε μια εποχή που τα μέσα που διέθεταν οι σκηνοθέτες και οι εταιρείες απείχαν έτη φωτός συγκριτικά με αυτά που υπάρχουν σήμερα.