Μουκοκό: Το διαμάντι "γδύνει" την Ντόρτμουντ με το μπόνους υπογραφής

Μουκοκό: Το διαμάντι "γδύνει" την Ντόρτμουντ με το μπόνους υπογραφής

Το θρίλερ της παραμονής του Μουκοκό στην Ντόρτμουντ φαίνεται πως οδεύσει σε χαρούμενο τέλος για τους Γερμανούς.

Ντόρτμουντ φαίνεται πως δεν θα χάσει τσάμπα το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο το καλοκαίρι. Όχι, οι Γερμανοί δεν βρήκαν αγοραστή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά βρήκαν τρόπο να κρατήσουν τον Γιουσουφά Μουκοκό στο κλαμπ.

 

Το γερμανικό Sky, λοιπόν, υποστηρίζει πως οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, καθώς το οικονομικό έχει τακτοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Μουκοκό αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 3 εκατ. ευρώ καθαρά ανά έτος, ενώ με τα μπόνους ενδεχομένως να φτάνει και τα 5.000.000 ευρώ το χρόνο. Επίσης, φαίνεται πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή πετυχαίνει να πάρει και τα 10.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

 
 
 

Τώρα, μένουν μικρές λεπτομέρειες για να ρυθμιστούν και τις επόμενες μέρες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 18χρονος να υπογράψει το συμβόλαιό του και να πάει καλώς εχόντων των πραγμάτων για μία ακρίβη πώληση τα επόμενα χρόνια.

contra.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποκάλυψη Γιώργου Σαββίδη για το τεράστιο πριμ που έδωσε η ΚΟΠ στους διεθνείς μας μετά το 1-1 με την Ιταλία το 1983!

Αποκάλυψη Γιώργου Σαββίδη για το τεράστιο πριμ που έδωσε η ΚΟΠ στους διεθνείς μας μετά το 1-1 με την Ιταλία το 1983!

Μιλώντας το βράδυ της Κυριακής (01/03) στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή του Σάββα Κοσιάρη ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας και της ΑΕΚ Αθηνών, Γιώργος Σαββίδης, έκανε μία αποκάλυψη για το πριμ που είχαν πάρει το 1983 οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου για το ιστορικό αποτέλεσμα (1-1) κόντρα στην τότε πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία.