«Έσταξε μέλι» για Γιούσεφ ο Λάρσον, μετά το deal με Απόλλωνα!

«Έσταξε μέλι» για Γιούσεφ ο Λάρσον, μετά το deal με Απόλλωνα!

Ο αθλητικός διευθυντής της Μιάλμπι, Χάσε Λάρσον, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Άλι Γιούσεφ, με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ο Άλι είναι ένας παίκτης που έχουμε συναντήσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Χάκεν και τώρα είμαστε χαρούμενοι που τον καλωσορίζουμε ως δανεικό από τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο. Είναι ένας επιθετικός παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι, εννιάρι και στα άκρα. Ο Άλι είναι ικανός στο συνδυαστικό παιχνίδι, έχει καλή αίσθηση του παιχνιδιού και είναι επίσης αποτελεσματικός στο τελείωμα των φάσεων. Ανυπομονούμε να τον έχουμε στην ομάδα. Ένα θερμό καλωσόρισμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε για δανεισμό του Γιούσεφ ο Απόλλωνας και... βγήκε η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Είκοσι χρόνια μετά το ιστορικό 3-1 της Γαλλίας επί της Ισπανίας, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υπογράφει μία από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις της καριέρας του, οι δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις συναντιούνται ξανά σε ημιτελικό Μουντιάλ, με τη «Ρόχα» να αναζητά τη δική της ποδοσφαιρική εκδίκηση.