Σημαντική απώλεια για τη Ριέκα πριν την Ομόνοια
Ευχάριστα νέα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Ομόνοιας, καθώς η Ριέκα χάνει ένα βασικό της στέλεχος.




Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Τη φετινή χρονιά τραγουδήσαμε απεριόριστα και μιλήσαμε ελάχιστα. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, κάθε λανθασμένη κίνηση θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική. Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κριτική στα κακώς έχοντα, ιδιαίτερα φέτος που αυτά έχουν καταλήξει σε κακόγουστο αστείο, βλέποντας την ομάδα μας σε θέσεις δυσανάλογες του μεγέθους της.
Σήμερα θα μιλήσουμε ξεκαθαρίζοντας την θέση μας. Ο σύνδεσμος, ως ένας ξεχωριστός και εντελώς αυτόνομος οργανισμός έχει βάλει προτεραιότητες. Η σημαντικότερη ήταν να δούμε έναν Σύλλογο ενωμένο, με αξιόλογη πορεία έστω και με χαμηλότερο προϋπολογισμό, δίνοντας προτεραιότητα στα οικονομικά προβλήματα.
Καταστήσαμε σαφές πρώτα απ’ όλα στα ενδότερα μας ότι θα μείνουμε ψύχραιμοι, δυνατοί και ενωμένοι για να βοηθήσουμε αυτό το ένδοξο Σωματείο να αναπνεύσει ξανά. Προσπαθήσαμε να υπερβούμε εαυτούς και να καταπιούμε πίκρες.
Δυστυχώς μέχρι τώρα κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Ευελπιστούμε ότι η νέα προσπάθεια, με επιστροφές γνώριμων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα δώσει τα απαραίτητα ώστε να τελειώσει νωρίτερα το όνειρο κάθε πικραμένου ποικιλόχρωμου. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια δεν χωρούν διαχωρισμοί. Ανεχτήκαμε πολλά, αλλά δεν θα ανεχτούμε κανέναν να θέτει πρόσωπα και καταστάσεις πάνω από το όνομα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Κάποιοι πρόσφεραν περισσότερα, άλλοι λιγότερα, τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους, όμως ο κύκλος τους έχει πλέον κλείσει.
Με το τέλος της φετινής χρονιάς ο Σύλλογος εισέρχεται σε διαδικασία Τακτικής Εκλογικής Συνέλευσης. Ως οργανωμένο σύνολο, καλούμε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται και μπορούν να ηγηθούν αυτού του τεράστιου Συλλόγου να βγουν μπροστά, αφού οι πόρτες θα είναι ορθάνοιχτες με τη λήξη της παρούσας θητείας του νυν Δ.Σ.
Υ.Γ. Αύριο το Σωματείο γιορτάζει και εμείς για ακόμα μια φορά θα είμαστε εκεί. Όσοι θα πιείτε μην οδηγήσετε, και όσοι θα οδηγήσετε μην πιείτε.
Υ.Γ. 2 Δευτέρα ΟΛΟΙ στο “αλφαμέγα”, ΟΛΟΙ με ΜΠΛΕ.
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪»
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις