Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ το κοριτσάκι έκανε προπόνηση με το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους, έγινε αντιληπτό από τους προπονητές και άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο, στον πάτο της πισίνας.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε άμεσα από το νερό και του έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες και επανήλθε.

Ενημερώθηκε ασθενοφόρο και το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσηλευτήριο της Λεμεσού και εν συνεχεία στο Μακάρειο όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με ενημέρωση, το κοριτσάκι είναι σε καλή κατάστασηκαι δεν διατρέχει κίνδυνο.

 

tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανακοίνωση Επιτροπής Δεοντολογίας για το Ομόνοια 29Μ-ΑΕΛ της περσινής σεζόν

Ανακοίνωση Επιτροπής Δεοντολογίας για το Ομόνοια 29Μ-ΑΕΛ της περσινής σεζόν

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι παρέλαβε το πόρισμα των Ερευνώντων Λειτουργών, για τον αγώνα πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της περσινής σεζόν (2024-2025), ανάμεσα στην Ομόνοια 29ης Μαίου και την ΑΕΛ, για τη 2η αγωνιστική της Β' φάσης και όπως επισημαίνει, αφού αξιολογήθηκαν τα δεδομένα και τα στοιχεία, δεν προέκυψε κάτι μεμπτό και η υπόθεση αρχειοθετήθηκε.