Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για την πορεία αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για την πορεία αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς:
- Μπασέλ Ζράντι: Υπέστη θλάση στον δικέφαλο. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας είναι περίπου τρεις (3) εβδομάδες.
- Ντούσαν Στεφάνοβιτς: Υπέστη θλάση στο ισχίο. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας είναι περίπου τρεις (3) εβδομάδες.
- Λούκα Μπόγκταν: Έχει ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο και συνεχίζει το πρόγραμμα επανένταξης του.
- Αντρέας Μακρής: Από αύριο θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.
- Εμμάνουελ Ιμανισίμγουε: Συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και η κατάσταση του θα αξιολογείται σε εβδομαδιαία βάση.
Η ιατρική ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση της πορείας αποθεραπείας όλων των ποδοσφαιριστών, με στόχο την ασφαλή και πλήρη επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Αθλητική Ένωση Λεμεσού
Όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Πάφο (17/09, 19:45).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 08:16
Παρά τις προτροπές μερίδας του κόσμου προς τους διοικούντες, να αποκαθηλώσουν τον Πάολο Τραμετσάνι, δεν υπάρχει «καπνός» ότι θα γίνει τέτοια κίνηση πριν τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (22/9) με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
15/09 @ 07:59
Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, στο ενενηνταφεύγα (97’) με σουτ του Νατέλ η ΑΕΛ, μετριάζοντας την απογοήτευση του κόσμου για την προβληματική εμφάνιση με τον Εθνικό.
14/09 @ 22:08
Ένα γκολ του Νατέλ στο 90+7' γλύτωσε την ΑΕΛ από την ήττα στην έδρα της και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 κόντρα στον Εθνικό.
14/09 @ 21:26
Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας για την 3η αγωνιστική.
14/09 @ 21:03
Δραματικό ματς στη Λεμεσό με τον Εθνικό να προηγείται με 0-2 στο 54' όμως η ΑΕΛ με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα έσωσε τον ένα βαθμό!
13/09 @ 21:27
Η ΑΕΛ ενημέρωσε για την αποστολή της ομάδας ενόψει του ματς με τον ΕΘνικό,
BEST OF THEMASPORTS