Το γεμάτο καλοκαίρι του Κίρζη, να αλλάξει το κλίμα…
Ήταν μέρα γκρίνιας η χθεσινή στον Απόλλωνα, επειδή ένας από τους μεταγραφικούς «στόχους» κατέληξε στην ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναφέρθηκε στις διεργασίες που γίνονται για την προεδρία της ΚΟΠ.
Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:
«Καθημερινά ακούω πολλά πράγματα. Οι άνθρωποι που ήρθα σε επαφή ο κ. Αντρέας Μιχαηλίδης, υπάρχει ενδιαφέρον πίσω από το όνομα του. Ακούω όμως παράξενα πράγματα για εμένα».
«Σήμερα άκουσα από τρεις-τέσσερεις προέδρους που στηρίζουν αυτά που έχουμε πει, φοβούμαστε ότι αν δεν τον ψηφίσουμε θα μας κάψουν. Όταν αυτά που ακούω είναι αληθινά…».
«Εγώ προσωπικά έχω έξι πληρεξούσια. Αν είσαι μάγκας και ωραίος άφησε τις ομάδες να ψηφίσουν. Να καθαρίσουν τα προβλήματα. Φτάνει πλέον να έχουμε καθημερινά τα ίδια προβλήματα. Δεν μπήκα καν υποψήφιος για διάφορους λόγους. Πρώτα το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου και του φίλαθλου».
«Δεν είναι ζήτημα αν είναι δικός μου υποψήφιος ο κ. Μιχαηλίδης. Δεν είναι μόνο η δόξα. Είναι ωραία να κάνεις show, αλλά πρέπει να πηγαίνεις μπροστά. Να αλλάξει το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπει πρόεδρος ανεξάρτητος με ομάδες με κόμματα».
«Αν έφυγε ο κ. Κούμας και μπει ο κ. Λοϊζίδης που ήμασταν… Αν μείνει μόνος ο κ. Λοϊζίδης το σκέφτομαι να υποβάλω υποψηφιότητα».
«Δεν έχω κάτι προσωπικό. Αυτό που λέω τόσα χρόνια αυτοί όλοι που ήταν; Να βγουν να μιλήσουν για τα προβλήματα. Γιατί έρχονται τώρα για πρόεδρος της ΚΟΠ;»
«Περιμένω μια γενική ανανέωση στην ΚΟΠ. Να μπουν άνθρωποι που έχουν οράματα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο».