ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Όλα τα γκολ της Τρίτης για την 4η αγωνιστική του Champions League (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τα γκολ που μπήκαν στους αγώνες της Τρίτης (3/11) για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League.




Οι κ.κ. Παπαπέτρου, Πουρσανίδης και Θεονάς ορίστηκαν από την ΕΟΚ να διευθύνουν τον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (21:00).
Όπως συνέβη και στους δύο πρώτους τελικούς, οι διαιτητές ανακοινώθηκαν από την ομοσπονδία δύο ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.
Υπενθυμίζεται πως ο Παπαπέτρου είχε διευθύνει τον αγώνα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, με νικητή τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον τελικό του Σούπερ Καπ στη Ρόδο, με νικητή τον Ολυμπιακό.
Πέρσι, μεταξύ άλλων, ήταν διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις