Σπουδαία κίνηση από τον Τόμπσον: Έδωσε το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος το 2022 στον γιατρό που του έσωσε τον αχίλλειο

Σπουδαία κίνηση από τον Τόμπσον: Έδωσε το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος το 2022 στον γιατρό που του έσωσε τον αχίλλειο

Σε μία συγκινητική και πολύ ωραία κίνηση προχώρησε ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος έδωσε το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος το 2022 στον γιατρό που του «έσωσε» τον αχίλλειο.

Στους Μάβερικς συνεχίζει την καριέρα του ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τους οποίους κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα.

Το τελευταίο πρωτάθλημα που είχε κερδίσει ήταν το 2022, προερχόμενος από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, καθώς είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου. Ο Τόμπσον προχώρησε σε μία πολύ όμορφη και συγκινητική κίνηση, καθώς αποφάσισε να δώσει το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος το 2022, στον γιατρό που του είχε «σώσει» τον αχίλλειο.

 

 

sportal.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

Η ΑΕΚ κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (17:00) στην «Αρένα» με την Freedom24 Krasava ΕΝΥ για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.