Ο Χάμες Ροντρίγκες κινδύνεψε πάρα πολύ, εξαιτίας ενός μαρκαρίσματος που δέχτηκε στο Μεξικό, όπου αγωνίζεται πλέον!
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι «παρελθόν» για την Ράγιο Βαγιεκάνο, αφού τον Ιανουάριο του ’25, μετακόμισε στο Μεξικό, για λογαριασμό της Κλουμπ Λεόν.
Εκεί, σε παιχνίδι απέναντι στην Πατσούκα (1-2), αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λετπο, και παρά την νίκη της ομάδας του, θα έχει κάτι… διαφορετικό να θυμάται.
Ο Χάμες, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, βρέθηκε αντιμέτωπος με του «χάρου τα δόντια»!
Συγκεκριμένα, σε διεκδίκηση για την μπάλα, ο Κολομβιανός προσπάθησε να κάνει κεφαλιά, όμως ένας από τους παίκτες της Πατσούκα, του έκανε τάκλιν στο λαιμό!
Το «εγκληματικό» μαρκάρισμα με τις τάπες, όχι μόνο είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία με κόκκινη κάρτα, αλλά και την «πυροδότηση» σύρραξης ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.
Ευτυχώς, η υγεία του Χάμες, αλλά και η συνέχειά του στο ματς, δεν επηρεάστηκαν, με τον 33χρονο να ολοκληρώνει το παιχνίδι.
Δείτε το «τρομακτικό» τάκλιν:
ole.gr
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφο, για τα πλέι-οφ του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/02 @ 22:48
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ρουί Βιτόρια μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 από τη Βίκινγκουρ για τα playoffs του Conference League.
13/02 @ 22:14
Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Γιαγκελόνια που επικράτησε 3-1 της Μπάτσκα Τόπολα εκτός έδρας και σχεδόν καθάρισε από το πρώτο ματς την πρόκριση.
13/02 @ 21:52
Τα πειράματα του Βιτόρια και η απάθεια των εκατομμυριούχων που τους κατάπιαν οι Ισλανδοί τιμωρήθηκαν σκληρά με ήττα ντροπής (2-1) από τη Βίκινγκουρ στο Ελσίνκι και πλέον η πρόκριση θα παιχτεί στο ΟΑΚΑ. Έσωσε τα προσχήματα το γκολ του Ιωαννίδη στο 91’. Καταστροφή οι νέοι τραυματισμοί Μπράουν, Μπακασέτα.
13/02 @ 20:24
Φοβερά πράγματα στο Ελσίνκι, με τον Παναθηναϊκό, πέρα από το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 13' από τη Βίκινγκουρ, να χάνει στη συνέχεια και μετά τον Μπακασέτα ΚΑΙ τον Πάλμερ-Μπράουν!
13/02 @ 20:00
Δεν αργεί πολύ! Στα μέσα Μαρτίου και σε απογευματινή ώρα, θα μάθουμε αν η Λίβερπουλ ή Νιούκαστλ θα κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Αγγλία! Το Λιγκ Καπ θα κριθεί στο «Wembley» και ο τελικός απέχει 33 ημέρες, έως ότου να λάβει χώρα η σέντρα...
13/02 @ 19:28
Ο Βινίσιους φέρεται να συναντήθηκε με εκπροσώπους της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, έτσι ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Ρεάλ Μαδρίτης!
BEST OF THEMASPORTS