Ο Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ, εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τη Μαρίνα Αργυρού και Μάκη Νικολάου στον Supersport 104.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εξαργυρώσουμε τις ευκαιρίες μας. Κρατάμε την προσπάθεια και τον αέρα που έδωσαν οι νέοι παίκτες μας και ελπίζουμε σε αυτήν την εμφάνιση να κτίσουμε και στους επόμενους αγώνες», είπε για το 0-0 με την ΑΕΛ και συνέχισε για το ματς που ακολουθεί με τον Άρη;
«Αγωνιζόμαστε απέναντι στον Άρη, όλοι ξέρουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται, σκόραρε έξι γκολ στον τελευταίο του αγώνα, δεν μπορείς να χάσει τη συγκέντρωσή σου ούτε δευτερόλεπτο απέναντι σε τέτοια ομάδα και πάμε με το μυαλό αφοσιωμένο στους τρεις βαθμούς και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να έρθει αυτό. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, ούτε μπορείς να επιλέξεις αντιπάλους. Πρέπει να δώσεις τα πάντα σε τέτοια μας. Είναι τέτοια η θέση μας που δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμε τίποτα άλλο. Πρέπει μοναδικός στόχος να είναι οι τρεις βαθμοί χωρίς να παίξει οποιοδήποτε ρόλο η απόδοσή μας».
Ακολούθως σχολίασε: «Πολλούς αγώνες τους χάσαμε επειδή δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που βρίσκαμε πρώτοι. Είμαστε η χειρότερη επίθεση, έχουμε πολλές δυσκολίες και στην αμυντική μας λειτουργία, πρέπει όλη η ομάδα να βελτιωθεί, αλλά είναι εκεί τα στατιστικά. Όλες οι γραμμές πρέπει να βελτιωθούν για να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα».
Για τα αγωνιστικά: «Ετοιμαζόμαστε εντατικά οι παίκτες μας δίνουν τα πάντα στο Μενεού. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν θα είναι διαθέσιμος ο Ντιακιτέ, παραμένει αμφίβολος παρόλο που επέστρεψε στις προπονήσεις, και για τον Παπαγεωργίου θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Ο Λέουκο υπέστη θλάση στον προσαγωγό και περιμένουμε τα αποτελέσματα του MRI. Είναι εκτός και ο Μελίσσας που δεν θα είναι έτοιμος».
«Η εμφάνιση του β’ ημιχρόνου με την ΑΕΛ έδωσε ελπίδα στον κόσμο μας και ελπίζουμε απέναντι στον Άρη να δούμε τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο και στα νέα παιδιά που ήρθαν για να προσαρμοστούν, παρόλο που ακόμη δεν είναι στο 100% της αγωνιστικής ετοιμότητάς τους», είπε στη συνέχεια.
Για τον Ντε Λούκας: «Αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία και αφότου έρθουν και τα απαραίτητα έγγραφα θα υπολογίζεται».
«Αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουμε, είναι πως η τύχη μας είναι στα χέρια μας. Αν πάρουμε αρκετούς βαθμούς από αυτούς που δια διεκδικήσουμε, η ομάδα μας θα μπορεί να μείνει στην Κατηγορία. Όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε. Υπάρχει διαφορά αλλά δεν είναι απαγορευτική από την ομάδα που είναι πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα παραμείνουμε στην Κατηγορία», πρόσθεσε.
Η ΚΟΠ για σκοπούς σωστής ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού αλλά και για όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου μας, παρουσιάζει τις αλλαγές κανονισμών διαιτησίας που αποφασίστηκαν από το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB) στους Κανόνες του Παιχνιδιού (Laws of the Game – LOTG) και τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2025.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 12:31
Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κυπριανού
01/07 @ 12:07
Την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού Παναγιώτη Αρτυματά ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
29/06 @ 14:56
Η Νέα Σαλαμίνα ετοίμασε ένα βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας, όπου ενημερώνει τον κόσμο ότι ξεκίνησε η διάθεση...
28/06 @ 12:05
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sportime.gr» στα ραντάρ του Πανιωνίου βρίσκεται ο πρώην φορ της Νέας Σαλαμίνας, Φιορίν Ντουρμισάι.
27/06 @ 17:42
Η ανακοίνωση.
BEST OF THEMASPORTS