Πόλυς ΧαραλάμπουςΌπως γράψαμε χθες, πριν την έναρξη της συνάντησης με τον Έφορο Φορολογίας, ο πρόεδρος της ΑΕΛ είχε λάβει ενημέρωση για το ύψος του χρέους του σωματείου προς τον Φόρο Εισοδήματος και στον ΦΠΑ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το ύψος του χρέους του σωματείου είναι περίπου 1,6 εκατομμύριο ευρώ. Το χρέος της εταιρίας που διαχειριζόταν την ποδοσφαιρική ομάδα και είχε πρόεδρο τον Αντρέα Σοφοκλέους ανέρχεται στα 6,8 εκατομμύρια ευρώ.
Το χρέος αυτό (της εταιρίας του Σοφοκλέους) δεν επηρεάζει το σωματείο για τα κριτήρια.
Σήμερα προγραμματίζεται συνεδρία του ΔΣ του σωματείου, όπου θα λάβουν ενημέρωση τα μέλη και παράλληλα θα αποφασιστεί το πλάνο που θα ακολουθήσουν για να ανταποκριθούν στο σχέδιο αποπληρωμής των οφειλών. Αν και εφόσον γίνει αποδεκτή από τον Έφορο Φορολογίας, η πρόταση που έγινε στην χθεσινή συνάντηση.
Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι προγραμματίζεται συνάντηση (πιθανότατα αύριο Παρασκευή), του προέδρου Κωνσταντίνου με τον πρώην πρόεδρο του σωματείου και της εταιρίας Αντρέα Σοφοκλέους.
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 16:36
Η ΑΕΛ δημοσίευσε βίντεο απο την σημερινή προπόνηση
17/07 @ 16:03
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Κλείτο Πολυχρονίου
17/07 @ 15:50
Πολύ κοντά στην απόκτηση επιθετικού η ΑΕΛ
17/07 @ 12:58
Οι πρώην παίχτες της ΑΕΛ Σίμος Κρασσάς και Μάριος Στυλιανού, υποδέχθηκαν τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
16/07 @ 15:46
Νέα γραπτή τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ, Νικόλα Λεβέντη με την οποία ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του και τον Απόλλωνα.
16/07 @ 12:33
Η ΑΕΛ ανέβασε φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις της ομάδας στην Κυπερούντα.
BEST OF THEMASPORTS