Φιλαράκι του Ροντινέϊ…

Φιλαράκι του Ροντινέϊ…

Φαίνεται ότι είναι καλές οι πιθανότητες, να μετακομίσει από την Καλλιθέα στη Λεμεσό, ο Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ Ντιμίτριους.

Ο παίχτης είναι εκτός πλάνων. Ψάχνει την φόρμουλα να αποχωρήσει, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την Αθηναϊκή ομάδα. 

Bγήκε το πρωί της Παρασκευής, ότι είναι σε συζητήσεις με την ΑΕΛ.

Βρήκαμε ένα αφιέρωμα στον Ντιμίτριους, πριν 4 μήνες, στην Ελλαδική ιστοσελίδα Sportime (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). 

Σε μια συνέντευξη του, ειχε πει πως "ήταν θέλημα Θεού η μετεγγραφή στην Ελλάδα", ενώ έχει φιλική σχέση με τον άσο του Ολυμπιακού Ροντινέϊ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βίντεο: Συγκίνηση - Δείτε τις πρώτες εικόνες της άφιξης των Κυπρίων από το Ντουμπάι - Ανάμεσά τους και τρία βρέφη

Βίντεο: Συγκίνηση - Δείτε τις πρώτες εικόνες της άφιξης των Κυπρίων από το Ντουμπάι - Ανάμεσά τους και τρία βρέφη

Η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Κυπρίων που βρίσκονται στο Ντουμπάι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 18:35. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 182 Κύπριοι πολίτες εκ των οποίων τρία βρέφη.