Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, ο οποίος μίλησε για την ήττα της ομάδας του από την Ομόνοια Αραδίππου, στο οποίο είχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου: «Ήταν ένας αγώνας που μας στιγμάτισε και μας πλήγωσε. Πρέπει να προχωρήσουμε, δεν έχουμε περιθώρια για κάτι άλλο, ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά πήραν βαθμούς. Πρέπει να δούμε πως μπορούμε να επιβιώσουμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με κανέναν, το πρόβλημα είναι μεγάλο και κάνουμε έκκληση σε όλους να πάρουν τα μέτρα τους για να έρθει αλλαγή στη διαιτησία. Όλοι έχουν παράπονα. Νομίζω δεν γίνεται τίποτα εσκεμμένο. Εγώ νομίζω ότι ως χώρα δεν έχουμε σωστή εκπαίδευση, παρά και τη βοήθεια της τεχνολογίας. Δεν είναι μόνο οι κόκκινες κάρτες, είναι η ολική διαχείριση που γίνεται στα παιχνίδια μας. Κίτρινες κάρτες στον προπονητή μας, οι λεπτομέρειες είναι πάντα εναντίον μας. Είναι μικρές οι αποστάσεις, δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να έρθει βελτίωση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν πέσουμε κατηγορία, ας πέσουμε επειδή αυτό μας άξιζε, όπως και το αντίθετο».
Για το ερχόμενο ματς με Απόλλωνα: «Όσον αφορά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, πλέον δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν μπορούμε να διαλέγουμε αγώνες, πρέπει να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος. Δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε από ομάδες που είναι στα μέτρα μας, επομένως πρέπει να διεκδικήσουμε βαθμούς από αυτά τα ματς».
Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, άντεξαν στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και πήραν τη νίκη με 91-83, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των τελικών!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 20:34
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μάρκο Κράινζ ανακοίνωσε η ΕΝΠ.
29/05 @ 13:40
Η ΕΝΠ θα τιμήσει ένα δικό της παιδί, τον Μιχάλη Κωνσταντίνου
27/05 @ 13:24
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Tύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας.
23/05 @ 13:30
Ανακοίνωση από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την Νέα επιτροπή ποδοσφαίρου
21/05 @ 11:42
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας
19/05 @ 14:38
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, ο οποίοπς ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε την πρώτη μεταγραφή των «βυσσινί» για τη νέα περίοδο!
BEST OF THEMASPORTS