Την έντονη ανησυχία του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) για τη μη συμμόρφωση ορισμένων σωματείων και εταιρειών με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, γεγονός που οδηγεί σε σύνταξη κατηγορητηρίων εναντίον τους, εκφράζει ο εκτελεστικός Πρόεδρος του Συνδέσμου, Σπύρος Νεοφυτίδης. Λέει ότι ο Νόμος είναι «υπεράνω όλων» και πρέπει να εφαρμοστεί.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει τις εξελίξεις με τη σύνταξη κατηγορητηρίων, ο κ. Νεοφυτίδης ανέφερε πως είναι κάτι που ανησυχεί έντονα τον ΠΑ.Σ.Π.
«Γνωρίζαμε ότι υπήρχε πρόβλημα και ότι είχε υπάρξει διευθέτηση αλλά φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις ότι δεν υπήρξε συνέπεια και δεν υπήρξε κανένας έλεγχος με αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα εδώ που είμαστε», είπε.
Ο κ. Νεοφυτίδης, εξέφρασε τη θέση πως η ΚΟΠ με την «ανοχή της» και πολλές φορές με την «συγκάλυψη κάποιων σωματείων» (αποδοχή επαγγελματικών συμβολαίων 150€, έλεγχος κριτηρίων, διπλά συμβόλαια κλπ), καθώς και μέσα από έναν «ελλιπή έλεγχο και μια ελλιπή καθοδήγηση», οδηγεί «με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική καταστροφή» πολλά σωματεία και εταιρείες.
Καταλήγοντας, σημείωσε πως «επιτέλους όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο νόμος είναι νόμος και δεν υπάρχει κανένας υπεράνω του νόμου».
Πηγή: ΚΥ.Π.Ε.
Νέες εξελίξεις στη δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό προανήγγειλε ο Αρχηγός Αστυνομίας, Θεμιστός Αρναούτης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/11 @ 18:59
Η Ανόρθωση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σένσι στο 78' νίκησε 1-0 την Freedom 24 Krasava ΕΝΥ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για την 9η αγωνιστική. Με 10 ποδοσφαιριστές από το 63΄λόγω αποβολής του Πάνκοφ η ομάδα του Ύψωνα.
29/10 @ 11:25
Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS