Ο αρχηγός πήρε πάνω του

Ο αρχηγός πήρε πάνω του

Ο Άρης επέστρεψε στις επιτυχίες με το διπλό στην Περιστερώνα απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, δείχνοντας χαρακτήρα μετά την απώλεια βαθμών της προηγούμενης αγωνιστικής.

Η λεμεσιανή ομάδα δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, ειδικά στις δύο ευκαιρίες των γηπεδούχων που ακολούθησαν το γκολ του Γκομίς. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αλεξέι Σπιλέφσκι ανέβασαν στροφές, εξασφαλίζοντας τη νίκη που τους διατηρεί σε τροχιά τίτλου. 

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Αλεξάντερ Κοκόριν. Ο Ρώσος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, δημιούργησε το πρώτο, και αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό της επίθεσης, αποδεικνύοντας ότι, όταν βρίσκεται σε καλή φόρμα, μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την «ελαφρά ταξιαρχία». 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από τη Λάρνακα στο Anfield: Γιατί η Λίβερπουλ καταλήγει στον Ιραόλα και τι προσδοκά να φέρει στο παιχνίδι της

Από τη Λάρνακα στο Anfield: Γιατί η Λίβερπουλ καταλήγει στον Ιραόλα και τι προσδοκά να φέρει στο παιχνίδι της

Η Λίβερπουλ έχει ανοίξει ήδη τον φάκελο της επόμενης μέρας, με τον Άντονι Ιραόλα να αναδεικνύεται σε βασικό στόχο για την τεχνική ηγεσία, με την διοίκηση να αναζητά τον προπονητή που θα επαναφέρει ένταση, ταχύτητα και ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα στο Άνφιλντ.