Στις νίκες επέστρεψε η Κ-15 της ΜΕΑΠ η οποία συμμετέχει στην επίλεκτη κατηγορία παίδων. Κόντρα στο ΘΟΙ η ομάδα του Πέρα Χωρίου Νήσου επικράτησε στην 13η αγωνιστική του ΘΟΙ με 3-0 και ανέβηκε στην 7η θέση με 15 βαθμούς.
Οι «κόκκινοι» που ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους από την αρχή μέχρι το τέλος άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Χρίστου, διπλασίασαν τα τέρματα τους στους 51’ με τον Αντωνίου, με τον επίλογο να γράφεται στο 64ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Αντρέα Δημοσθένους.
Ο νεαρός άσος της ομάδας με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα (πέτυχε δυο φορές χατ-τρικ) και βρίσκεται ένα τέρμα πίσω από τον Αργυρίδη της ΠΑΕΕΚ που έχει 14.
Οι επιδόσεις του δεν άφησαν ασυγκίνητους τους ανθρώπους της ΜΕΑΠ οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν αρκετά στο πρόσωπο του και ήδη άρχισε δειλά-δειλά και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.
Ο Αντρέας Δημοσθένους ο οποίος δεν έκλεισε ακόμη τα 15 του χρόνια (5/8/2010) μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον αγώνα με το ΘΟΙ, την επιστροφή του στα τέρματα αλλά και στο γεγονός πως έχει πάρει ήδη μια «γεύση» από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.
Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα διαδικτυακά η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17 ποδοσφαιρικής περιόδου 2025-2026.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, συνεχίζει το Πρώτων Βοηθειών για προπονητές Ακαδημιών Grassroots, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας των παιδιών που συμμετέχουν στις διοργανώσεις Grassroots.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, συνεχίζει το Πρώτων Βοηθειών για προπονητές Ακαδημιών Grassroots, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας των παιδιών που συμμετέχουν στις διοργανώσεις Grassroots.
Μία καινούργια εποχή ξεκινάει για τις ακαδημίες της Ένωσης Νέων ΘΟΪ Λακατάμιας, με πλήρη αναδιοργάνωση σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα, με στόχο την ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών και τη σταδιακή στελέχωση της πρώτης ομάδας με δικά μας παιδιά.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την έναρξη των σεμιναρίων απόκτησης Διπλώματος Πρώτων Βοηθειών για τους προπονητές των Ακαδημιών Grassroots, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.