Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Μπάμπης Κωστούλας, μαζί με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, βρέθηκε στην ακαδημία της Αγίας Άννας όπου τον ανέδειξε και μοίρασε αυτόγραφα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο νεαρός Μπάμπης Κωστούλας του Ολυμπιακού, μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο, λίγο μετά το τέλος των υποχρεώσεών του για τη διακοπή των Χριστουγέννων με τους ερυθρόλευκους, βρέθηκε στην ακαδημία που τον ανέδειξε στην Αγία Άννα.
Εκεί βραβεύτηκε ενώ έβγαλε πάρα πολλές φωτογραφίες με μικρά παιδιά που βρέθηκαν για να τον αποθεώσουν και μοίρασε αυτόγραφα.
«Ο Κωνσταντίνος και ο Χαράλαμπος Κωστούλας επισκέφθηκαν σήμερα (23/12) το απόγευμα στο Olimpico Sport Club, τους νεαρούς αθλητές της Αγίας Άννας, της Σχολής Ποδοσφαίρου που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά πριν την μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό Πειραιώς, μοιράζοντας χαμόγελα και αναμνήσεις ζωής σε όλους τους παρευρισκόμενους!
Ο Χαράλαμπος και ο Κωνσταντίνος, κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις μας, δε σταμάτησαν να μοιράζουν αυτόγραφα και να βγάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά μας και τους γονείς τους, ενώ στη συνέχεια δεν ξέχασαν να μοιράσουν ευχές και πολύτιμες συμβουλές σε όλους τους αθλητές μας. Από τη μεριά τους, οι ιθύνοντες της Σχολής Ποδοσφαίρου μας δώρισαν στους αδερφούς Κωστούλα από μία φανέλα της Αγίας Άννας, με τους αγαπημένους τους αριθμούς και τα ονόματά τους, όπως αυτές που φορούσαν για πέντε συνεχόμενα αγωνιστικά έτη, στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΘ, πριν την μετακόμισή τους στον Πειραιά.
Στο τέλος αυτής της ιδιαίτερα ευχάριστης τελετής, δεν έλειψαν τα ολιγόλεπτα τετ-α-τετ του Χαράλαμπου και του Κωνσταντίνου με όλους τους παλιούς προπονητές τους, αναπολώντας ποδοσφαιρικές και όχι μόνο στιγμές από τα χρόνια που συνυπήρχαν ποδοσφαιρικά στις εγκαταστάσεις μας. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ευχές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το εγγύς μέλλον.
Κωνσταντίνε και Χαράλαμπε, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχετε κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Αλλά είμαστε ακόμα πιο περήφανοι και χαρούμενοι που βιώνετε το ξεκίνημα της σπουδαίας σας καριέρας, κρατώντας αναλλοίωτες τις αρχές και τις αξίες που έχετε λάβει από τους γονείς και τους προπονητές σας. Σας ευχαριστούμε πολύ που χαρίσατε στα παιδιά μας και τους γονείς τους αυτήν την σπουδαία εμπειρία!»
sdna.gr
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μετά το τέλος του αγώνα στην «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την Παρτιζάν, για τον Α' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/07 @ 19:14
Το μεσημέρι της Τετάρτης (9/7) ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Σλοβάκου στόπερ, Βέρνον ντε Μάρκο, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Απόλλωνα.
10/07 @ 17:54
Την περίπτωση του Κύπριου μεσοεπιθετικού Γιάννη Γερολέμου που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, βλέπει με καλό μάτι ο ιστορικός Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 25χρονο άσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr.
10/07 @ 17:18
Ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε από την Τούμπα μετά τις συζητήσεις που είχε με τον Λουτσέσκου και τους παίκτες.
10/07 @ 16:49
Ο Νίκολιτς το είπε και δημόσια πως με την επιστροφή στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις για τις αποχωρήσεις.
10/07 @ 15:44
Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται ξανά στην Τούμπα και θα συνομιλήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας!
09/07 @ 23:31
Μετά την κλήρωση της Stoiximan Super League 2025-26, έγιναν γνωστά και τα κεκλεισμένων των θυρών των ομάδων που έχουν τιμωρηθεί από την περσινή σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS