Το μυαλό σε Τσέλιε και ενίσχυση
Στο ματς με την Τσέλιε Σλοβενίας για τον β' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη έχουν συγκεντρωθεί στην ΑΕΚ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εξερχόμενος από το «SafeVAT Forum», το οποίο διοργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, ο Υπουργός σημείωσε ότι «το νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί δεν αναιρεί και δεν διαγράφει τις υποχρεώσεις κανενός».
Πρόσθεσε ότι θα πρέπει τα όποια σωματεία οφείλουν, να ανταποκριθούν άμεσα στις υποχρεώσεις τους, σημειώνοντας ότι «αν δεν το κάνουν, θα αντιμετωπιστούν όπως αντιμετωπίζεται κάθε πολίτης, οικονομούν άτομο, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του προς το κράτος».
Εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει την καταψήφιση της πρότασης ΑΚΕΛ για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών, ο Υπουργός είπε ότι τα θέματα της οικονομίας, ως μια χώρα που είμαστε κράτος μέλος της ΕΕ, «πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε μέσα σε αυτό το γενικότερο θεσμικό πλαίσιο, που τίθεται από την ίδια την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους θεσμούς της».
Πρόσθεσε ότι με αυτό τον τρόπο πρέπει να παίρνονται οι αποφάσεις, σημειώνοντας, ωστόσο ότι πάντοτε υπάρχει χώρος για συζήτηση και βελτιώσεις.