Φανέλα βασικού σε Ντβάλι, Σούνιτς και Γιόβετιτς

Φανέλα βασικού σε Ντβάλι, Σούνιτς και Γιόβετιτς

Τρεις παίκτες που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα φόρεσαν φανέλα βασικού με τις Εθνικές τους ομάδες στην τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Λάσα Ντβάλι, αρχίζει ως βασικός για τη Γεωργία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεχία.

Ο Σούνιτς της Πάφος FC, συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της Βοσνίας για τον εντός έδρας αγώνα με την Ολλανδία. 

Ο επιθετικός της Ομόνοιας, Στέφαν Γιόβετιτς, βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του Μαυροβουνίου και είναι ο αρχηγός για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Απίστευτο ατύχημα με Τάουνσεντ: Τον πάτησε αυτοκίνητο του γηπέδου και τελικά... έπαιξε! (BINTEO)

Απίστευτο ατύχημα με Τάουνσεντ: Τον πάτησε αυτοκίνητο του γηπέδου και τελικά... έπαιξε! (BINTEO)

Όχι δεν είναι ΑΙ! Ο Άντρος Τάουνσεντ ήταν ο... άτυχος (ή ίσως και τυχερός) της ημέρας, βιώνοντας ό,τι εκ πρώτης όψεως φάνηκε ως σοκαριστικός τραυματισμός, όμως εντέλει δεν ήταν κάτι σοβαρό.