Μήνυμα από Ακιντόλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Ο Ακιντόλα έστειλε το δικό του μήνυμα μετά το ντεμπούτο του και την ισοπαλία της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα γράφοντας "Χαρούμενος που είμαι εδώ"




Αν έχει γίνει αναφορά στο ενδεχόμενο να φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες και να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι των Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, ίσως τελικά ο προορισμός του να είναι στη Βραζιλία και τη Σάντος , ομάδα που ξέρει καλά.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη στο βραζιλιάνικο ραδιόφωνο Jovem Pan, ο αντιπρόεδρος της Σάντος, Οσβάλντο Κίκο, ήταν κατηγορηματικός σχετικά με την επιστροφή του Νεϊμάρ στη Σάντος το καλοκαίρι:
«Ο Νεϊμάρ θα έρθει στη Σάντος τον Ιούνιο », είπε αναφερόμενος σε σχόλια που αναφέρθηκαν από μέσα ενημέρωσης.
Πριν πάει στην Ευρώπη και τη Μπαρτσελόνα το 2013, ο Νεϊμάρ έπαιξε περισσότερους από 200 αγώνες με τη Σάντος και κέρδισε μαζί της το Copa Libertadores το 2011.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις