«Ανανεώνει ο Μανδάς στην Λάτσιο με οκταπλασιασμό των αποδοχών του»

«Ανανεώνει ο Μανδάς στην Λάτσιο με οκταπλασιασμό των αποδοχών του»

Εκτενές ρεπορτάζ για την διάθεση της Λάτσιο να προχωρήσει σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου Μανδά φιλοξενεί η ιταλική εφημερίδα, «Corriere Dello Sport».

Σύμφωνα με τους Ιταλούς οι απολαβές του 23χρονου πορτιέρε αναμένεται να... οκταπλασιαστούν, καθώς από τις 100.000 που αμείβεται τώρα θα παίρνει 800.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους. Με τη Λάτσιο ο Μανδάς μετράει 13 εμφανίσεις, εκ των οποίων στις έξι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει κάνει μια εμφάνιση, στην «τεσσάρα» επί της Νις για τη League Phase του Europa League, όπου έκανε και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νίκη με τους αρχηγούς η ΑΕΚ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια

Νίκη με τους αρχηγούς η ΑΕΚ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια

Με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης άρχισε η τελευταία αγωνιστική του α' γύρου των πλέι οφ, με τους Λαρνακείς να επικρατούν με 2-0.