Επιστρέφει στη δράση ο Κακόριν, αμφίβολος ο Σαβό ενόψει Εθνικού

Επιστρέφει στη δράση ο Κακόριν, αμφίβολος ο Σαβό ενόψει Εθνικού

Σε πρωινές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι ο Κακόριν προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και είναι στη διάθεση του Αλεξέι Σπιλέφσκι για το Κυριακάτικο (20/10, 16:30) ματς κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Αντίθετα, ο Σαβό είναι αμφίβολος, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνουμε ότι ο Κακόριν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από 1,5 και πλέον μήνα, αφού η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ, που διεξήχθη στις 30 Αυγούστου.

Σήμερα θα επιστρέψουν και οι τελευταίοι διεθνείς παίκτες της ομάδας, οι Μοντνόρ και Μουσούντα και θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της 7ης αγωνιστικής.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Ο Ολυμπιακός θύμισε στην αρχή και το φινάλε του ντέρμπι την ομάδα που ονειρεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά με τη… βοήθεια του Εργκίν Αταμάν, που τα έβαλε με όλους εκτός από τον εαυτό του.