Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Για την υπέρ τους παράδοση στο ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Στην προηγούμενη αγωνιστική έπρεπε να σπάσουμε μία μίνι παράδοση, τώρα πρέπει να τη διευρύνουμε. Είναι ένα θέμα που συζητείται».
Για τα αγωνιστικά και τον Λέδες: «Από την στιγμή που είναι λίγες οι μέρες και έχει μυϊκό τραυματισμό, το πιο πιθανό είναι να στερηθούμε τον Λέδες. Από την στιγμή που οποιοσδήποτε δεν μπορεί να αγωνιστεί, δίνεται η ευκαιρία σε άλλον. Όποιος και αν είναι ο ποδοσφαιριστής που λείπει, η ΑΕΚ δεν στηρίζεται ατομικά σε παίκτες, αλλά όσο το δυνατόν σε περισσότερους, αφού υπάρχουν λύσεις και πλουραλισμός σε όλους τους τομείς. Εστιάζουμε γενικά στο ομαδικό πρόσωπο που πρέπει να παρουσιάσουμε.
Έχουμε τη δυνατότητα μετά από καιρό να πάμε σε ένα νικηφόρο σερί, να κολλήσουμε νίκες, να διευρύνουμε το σερί μας και να μείνουμε σε τροχιά ανόδου. Σήμερα το απόγευμα θα πάνε στο γήπεδο και θα δούμε όλους τους παίκτες σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Λείπει και ο τιμωρημένος Καμπρέρα και θα δούμε από την εικόνα που θα έχει ο προπονητής τι θα πράξει. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και να κλειδώσουμε τους τρεις βαθμούς, είναι το πρώτιστο για εμάς, να είμαστε αποτελεσματικοί και να προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς».
Για το θέμα με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της Ανόρθωσης: «Ισχύει ότι δεν θα επιτραπεί μετακίνηση οπαδών, ούτε για την Ανόρθωση τώρα, ούτε για εμάς στον Β’ γύρο. Εμείς συνειδητά αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους, ακόμη και προχθές δέχθηκα πολλές κλήσεις για να τοποθετηθούμε και είπα πως δεν θέλουμε να μπούμε σε διάλογο για να μην ανεβάσουμε τους τόνους. Ακόμη και πριν από ένα δίμηνο μετά από εκείνα τα γνωστά συμβάντα (σ.σ. στη Λάρνακα), συνειδητά δεν θέλαμε να συζητήσουμε. Θέσαμε τους προβληματισμούς μας, αλλά δεν δυναμιτίσαμε το κλίμα. Αυτή είναι η στάση μας και δεν αλλάζει, είμαστε ομάδα που προτιμά αντί τα λόγια, να περνά στις πράξεις. Κανείς δεν θέλει να συμβαίνουν κάτι τέτοια και να την πληρώνει ο υγιής φίλαθλος κόσμος».
Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και για τη συνέχεια: «Το έχουμε πει επανειλημμένα ότι πήραμε τη νίκη σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί, αλλά ήμασταν αποτελεσματικοί και αφήσαμε βαθμούς σε παιχνίδια όπου είχαμε πολύ καλή απόδοση και με την Ομόνοια και με την Πάφο. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες, θέλουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε την αρχή με την Ανόρθωση, γιατί πρέπει να αρχίσουμε να το κάνουμε αυτό στον καλύτερο δυνατό βαθμό».
Για την 'ΑΕΚ Αρένα' που συμπλήρωσε φέτος οκτώ χρόνια λειτουργίας: «Πριν από οκτώ χρόνια το όνειρο έγινε πραγματικότητα, σε ένα παιχνίδι με τον Άρη για την 7η αγωνιστική εάν δεν κάνω λάθος. Θυμάμαι την πρώτη χρονιά, είχαμε απολογισμό γύρω στο 85% αποτελεσματικότητα σε αυτό το γήπεδο. Αλλάζει μορφή, το βλέπετε, συνεχώς αναβαθμίζεται, όταν είμαστε έτοιμοι θα προχωρήσουμε και στα επόμενα βήματα. Όπως λέει πάντα ο πρόεδρος, η προσπάθεια για αναβάθμιση δεν σταματάει ποτέ. Είναι και ενεργειακά αυτόνομο».
Η Κυπελλούχος ΑΕΚ Λάρνακας, ρίχνεται πρώτη στη μάχη της Ευρώπης, αφού αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (10/07, 19:30) στην «Αρένα» την Παρτιζάν για τον πρώτο προκριματικό του Europa League και θα επιδιώξει τη νίκη, για να αποκτήσει προβάδισμα, έστω και μικρό, ενόψει του επαναληπτικού στο Βελιγράδι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/07 @ 22:17
H ΑΕΚ είναι πανέτοιμη ενόψει του αυριανού αγώνα με την Παρτίζαν με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
09/07 @ 18:58
Διαβάστε όσα δηλώσαν στην Διάσκεψη Τύπου της Παρτίζαν ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ o προπονητής της Παρτιζάν, Σρτζάν Μπλάγκοβιτς, και ο αρχηγός της ομάδας Μπίμπρας Νάτσο
09/07 @ 19:00
Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και ο Ανχέλ Γκαρσία μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου, που άρχισε στις 19:15. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ αρχίζει τη σεζόν με το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Παρτίζαν Βελιγραδίου, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.
09/07 @ 16:21
Ο Γιώργος Ναούμ έμεινε εκτός, με τη θέση του να αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ευριπίδου.
09/07 @ 13:39
Η ΑΕΚ μέσω βίντεο παρουσιάζει τις νέες εμφανίσεις της για την Νέα χρονιά
09/07 @ 11:31
Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (10/07, 19:45) πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν Βελιγραδίου στην «Αρένα», για τον πρώτο προκριματικό του Europa League.
BEST OF THEMASPORTS