Γράφτηκε για ΑΠΟΕΛ, έκλεισε στη Βοϊβοντίνα

Γράφτηκε για ΑΠΟΕΛ, έκλεισε στη Βοϊβοντίνα

Ποδοσφαιριστής της Βοϊβοντίνα και επίσημα είναι πλέον ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του είχε «παίξει» έντονα στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ πριν από μερικές ημέρες, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Δείτε το δημοσίευμα από την ελλαδική ιστοσελίδα sport-fm.gr:

Στη Βοϊβοντίνα και επίσημα ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο 27χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στη χώρα του, με τη νέα του ομάδα να ανακοινώνει ότι τον έκανε δικό της με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Ραντζέλοβιτς εντάχθηκε στους «ερυθρόλευκους» το 2018, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 75 παιχνίδια (με 7 γκολ και 5 ασίστ) κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ

Με ανάρτηση του στα social media ο ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του ,για το εκτός έδρας ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο την πρωτοπόρο Πάφο.