Αιχμές για Κούμα και Κρις Τριανταφυλλίδη από Ομόνοια!

Αιχμές για Κούμα και Κρις Τριανταφυλλίδη από Ομόνοια!

Στη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια για την υπόθεση Γέσπερ Γιάνσον, αφήνει σε ένα κομμάτι της ανακοίνωσης της, αιχμές για τον τέως πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, αλλά και για τον Δικηγόρο Κρις Τριανταφυλλίδη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λευκωσίας αναφέρει:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ καταχώρησε έφεση κατά της απόφασης στο CAS, η οποία ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Η έφεση αφορά τόσο την ουσία της απόφασης, δηλαδή το ότι η ΕΕΔ δεν ασχολήθηκε με την ουσία της υπόθεσης και απλά δικαιώθηκε ο Jesper Janson με τη δικαιολογία ότι δεν του δόθηκε το δικαίωμα ακρόασης. Τονίζουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ του έδωσε ένα τέτοιο δικαίωμα αφού συναντήθηκε κατ’ ιδίαν για αυτό το θέμα με τον Πρόεδρο. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι λόγοι έφεσης για σοβαρά διαδικαστικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα το ότι δικηγόρος του Jesper Janson ενώπιον της ΕΕΔ ήταν ο κ. Κρις Τριανταφυλλίδης, ο οποίος κατά τον ουσιώδη χρόνο ήταν και δικηγόρος της ΚΟΠ  και του τότε προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, δημιουργώντας μια κατάσταση προφανούς σύγκρουσης συμφερόντων».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκλονιστικό βίντεο από τους Εργάτες – Η στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη με τις φλόγες

Συγκλονιστικό βίντεο από τους Εργάτες – Η στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη με τις φλόγες

Στιγμιότυπα από την επιχείρηση αντιμετώπισης της πυρκαγιάς στην κοινότητα Εργατών δημοσιοποίησε το Τμήμα Δασών, καταγράφοντας τις προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης στο μέτωπο της φωτιάς.