Έξω φρενών με Cyta η Καρμιώτισσα- Στον αέρα η μετάδοση της πρεμιέρας με Άρη...

Έξω φρενών με Cyta η Καρμιώτισσα- Στον αέρα η μετάδοση της πρεμιέρας με Άρη...

Ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία της Καρμιώτισσας με κάποια πλατφόρμα για τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της ομάδας στη νέα σεζόν.

Είχαν επαφές με Cyta και Cablenet. Με την Cyta υπάρχει διαφορά της τάξης των 50 χιλιάδων ευρώ το χρόνο.
 
Είναι έξω φρένων με τον υπεύθυνο της πλατφόρμας του ημικρατικου οργανισμού Αντρέα Νεοκλέους (πρόεδρος του ΔΣ της Cyta), επειδή δεν ανταποκρίνεται στις τηλεφωνικές κλήσεις του Προέδρου των πορτοκαλί, Σταύρου Δημοσθένους.
 
Ο τελευταίος έχει αποφασίσει ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με κάποια πλατφόρμα,  δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κάποιο τηλεοπτικό συνεργείο να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να καταγραψει εικόνες του αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη στο «Αμμόχωστος».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

Την ίδρυση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.), όπως έχει αντίστοιχη Διεύθυνση οργανώσει η Ελληνική Δημοκρατία μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Ελληνικής Δημοκρατίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS