ΑΠΟΕΛ: Βγαίνει on air ο Πρόδρομος
Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τοποθετείται δημόσια
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δικαίως εξερράγη ο προπονητής της Δανίας, ενώ τέτοια γκολ έχουμε δει πολλές φορές να ακυρώνονται μέσω VAR σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (και όχι μόνο), όπως και στο Κυπριακό φυσικά.
Υποτίθεται πως η τεχνολογία μπήκε στο ποδόσφαιρο για απονομή δικαιοσύνης.
Να διορθώνει τα... «εγκληματικά» λάθη και αβλεψίες των διαιτητών και βοηθών, αλλά αυτό το πράγμα καταντάει γελοίο, κουραστικό και εκνευριστικό.
Και επιτέλους οι αρμόδιοι σε FIFA και UEFA να διορθώσουν και τις... στρεβλώσεις με τον κανονισμό για το χέρι, ειδικά εντός περιοχής που σφυρίζονται πέναλτι τα οποία μπορεί να κρίνουν αγώνες.
Δεν γίνεται ένας παίκτης που συμμετέχει ενεργά σε μια φάση, να φοβάται μην του ξεφύγει λίγο το χέρι και... ανοίξει και δοθεί πέναλτι εναντίον του αν τον βρει η μπάλα μετά από σουτ ή κεφαλιά, χωρίς ο ίδιος να έχει καμία πρόθεση για να βρει την μπάλα με το χέρι!
Ή να βλέπουμε κάτι γελοία μαρκαρίσματα από παίκτες που τρέχουν στην περιοχή με τα χέρια τους κολλημένα στην πλάτη, μην τυχόν και ο αντίπαλος «σημαδέψει» τα χέρια τους με σουτ!
Νομίζουμε πως ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, τα είπε όλα: «Έχω κουραστεί τόσο πολύ με τους γελοίους κανόνες του χεριού. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από τους αμυντικούς μας να τρέχουν με τα χέρια στο πλάι, δεν είναι φυσικό. Ο Γιόαχιμ τρέχει κανονικά, είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Πήδηξε πάνω και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του από το ένα μέτρο. Σπάνια μιλάω για αποφάσεις, αλλά ήταν πολύ καθοριστική στο παιχνίδι μας».
Οπόταν, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο...