Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά την κριτική που δέχτηκε για μια χειρονομία του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ λύτρωσε την Αγγλία ισοφαρίζοντας στο 95’ την Σλοβακία για να έρθει η πρόκριση στα προημιτελικά του Euro στην παράταση για τα «τρία λιοντάρια».
Ο μέσος της Ρεάλ καταγράφηκε από κάμερες να πανηγυρίζει παριστάνοντας πως... κρατά τα γεννητικά του όργανα, κάτι που εκλήφθηκε από κάποιους ως προκλητική χειρονομία προς τον σλοβακικό πάγκο.
Ο ίδιος πάντως φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του: «Ήταν ένα εσωτερικό αστείο προς κάποιους στενούς φίλους μου που ήταν στο παιχνίδι. Δεν έχω τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για την Σλοβακία και τον τρόπο που αγωνίστηκε», ανέφερε ο 21χρονος άσος.
Πηγή: sport-fm.gr
Ένα τετράλεπτο ξέσπασμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Πάφο για να πετύχει δύο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και να επικρατήσει με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον ΑΠΟΕΛ, να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 19:30
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή, Γιώργου Κωστή για την τρέχουσα σεζόν μετά το… διαζύγιο με τον Νίκο Νικολάου.
22/11 @ 14:49
Ανάρτηση των οργανωμένων της Ομόνοιαε έτσι ώστε η Βόρεια να είναι ντυμένη στα μαύρα, ενώ θα τηρηθεί και μονόλεπτος σιγή.
10/10 @ 15:29
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καρμιώτισσας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο που ακολουθεί. Το γραφείο τύπου εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο:
12/04 @ 04:19
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης την σεζόν 2024/25.
12/04 @ 04:18
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας την σεζόν 2024/25.
25/07 @ 12:21
Σκέψεις – Απόψεις – Διδάγματα
BEST OF THEMASPORTS