Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την προετοιμασία της ομάδας στη Λετονία και για τα μεταγραφικά θέματα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία: «Τελείωσε η πρώτη προπόνηση της ημέρας. Οι προπονήσεις στη Λετονία γίνονται διπλές και η ένταση θα αυξηθεί με τριπλές από την άλλη εβδομάδα. Ο καιρός δεν έχει καμία σχέση με την Κύπρο, είναι γύρω στους 20-22 βαθμούς, οι συνθήκες είναι ιδανικές, το προπονητικό κέντρο είναι εξαιρετικό για να προπονηθούν σκληρά οι παίκτες και να είναι έτοιμοι. Γεμίζει σιγά-σιγά η ομάδα. Τρεις διεθνείς παίκτες έρχονται σήμερα, οι Μοντνόρ Μουσούντα και Μάτισικ, και ο Γιαγκό έρχεται την Κυριακή, αφού πέραν από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του, παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες».

Για τα μεταγραφικά: «Είμαστε σε επαφές, αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού για μικρές λεπτομέρειες μπορεί να χαλάσουν μεταγραφές. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και για την ενίσχυση της άμυνας και για της επίθεσης».

Για τον Ματίγια Νάστασιτς: «Δεν θα επιβεβαιώσουμε ούτε θα διαψεύσουμε κανένα όνομα. Μόλις ολοκληρώσουμε κάποια μεταγραφή, θα ενημερώσουμε με επίσημη ανακοίνωση».

Για τον Κόβασετς: «Είναι εδώ κοντά μας, είναι 18χρονος Σέρβος που ανήκει στη Βοϊβοντίνα. Με άδεια της ομάδας του περνάει από δοκιμαστικά και αν πείσει ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας, τότε θα αποφασίσουμε. Πάγια πολιτική είναι να βρίσκουμε εξελίξιμους παίκτες με μεταπωλητική αξία».

Για το ενδεχόμενο φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς: «Είμαστε σε συζητήσεις για φιλικό στην Κύπρο και αναμένουμε να δούμε στο τέλος εάν θα γίνει τελικά. Αν καταφέρουμε να διευθετήσουμε αυτό το φιλικό, θα προσελκύσει και πολύ κόσμο».

Για τον Σπόλιαριτς: «Επίσημα δεν είχαμε καμία πρόταση. Ούτε από την Ανόρθωση, ούτε για κανέναν άλλο παίκτη μας από άλλη ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι διαπραγματεύσιμοι αν υπάρξουν τα ανταλλάγματα που η διοίκηση κρίνει ικανοποιητικά».

Για τον Κβιλιτάια: «Έχω απαντήσει πολλές φορές, δεν θα επιβεβαιώσουμε ούτε θα διαψεύσουμε κανένα όνομα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλάρωση με ποδηλασία! -ThemaSports
29/06 @ 18:15

Χαλάρωση με ποδηλασία!

Ενημέρωση από τον Άρη για τη συνέχεια της προετοιμασίας στη Λετονία, που περιλάμβανε… ποδηλασία! Αναλυτικά:

Η καλύτερη στιγμή του Γκομίς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/06 @ 13:34

Η καλύτερη στιγμή του Γκομίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης δημοσίευσε βίντεο με δηλώσεις του Γιαννίκ Γκομίς, ο οποίος αναφέρεται στην καλύτερη στιγμή της περσινής περιόδου με την ομάδα.

Άρης: Κατεβάζουν στροφές το Σαββατοκύριακο-ThemaSports
28/06 @ 20:37

Άρης: Κατεβάζουν στροφές το Σαββατοκύριακο

Με τη διπλή προπόνηση της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διπλών προπονήσεων της πρώτης βδομάδας στη Λετονία (τουλάχιστον για την ώρα), καθώς το Σάββατο και την Κυριακή οι ρυθμοί των προπονήσεων θα πέσουν, για να πάρουν κάποιες ανάσες ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές.

Κορέια: «Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/06 @ 08:47

Κορέια: «Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του γραφείου Τύπου του Άρη έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Άντερσον Κορέια, ο οποίος μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αποφασιστικότητα του για το νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ενσωματώθηκαν ακόμη τρεις στη Λετονία-ThemaSports
27/06 @ 20:28

Ενσωματώθηκαν ακόμη τρεις στη Λετονία

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης  των μυϊκών ομάδων και ασκήσεις ευελιξίας, ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας το πρωινό της Πέμπτης, ακολουθώντας το πρόγραμμα προετοιμασίας που ετοίμασε το προπονητικό τιμ για την πρώτη εβδομάδα στη Λετονία.

Το παλεύουν για φιλικό στο «Αλφαμέγα» με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό!-ThemaSports
27/06 @ 12:01

Το παλεύουν για φιλικό στο «Αλφαμέγα» με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό!

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος μετά από σχετική ερώτηση, η ομάδα του κάνει προσπάθειες για να κλείσει φιλικό στο στάδιο «Αλφαμέγα» με τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ, Ολυμπιακό Πειραιώς!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ