Γιάννης ΙωάννουΣε ρυθμούς... φιλικών αγώνων θα μπει η Εθνική Κύπρου των Ανδρών τις επόμενες ημέρες, αφού θα προετοιμαστεί για τα δύο φιλικά του Ιουνίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουνίου (19:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μολδαβία και τρεις μέρες αργότερα (11/06, 19:00) το... Σαν Μαρίνο στην έδρα του.
Δύο φιλικά πάντως που... δεν μπορούμε να πούμε ότι προσφέρονται για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, αφού είναι από τις πιο αδύναμες Εθνικές ομάδες στην Ευρώπη. Ειδικά το Σαν Μαρίνο, το οποίο αποτελεί εδώ και δεκαετίες, «σάκο του μποξ» σε κάθε προκριματική φάση EURO και Μουντιάλ.
Βέβαια, ο Τιμούρ Κετσπάγια ακόμα και με αυτούς τους αντιπάλους, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, να κάνει διάφορες δοκιμές και ενδεχομένως να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή για αυτούς τους δύο αγώνες.
Σίγουρα αυτά τα φιλικά ματς δεν θα αποτελέσουν κριτήριο για τη δυναμικότητα της Εθνικής Κύπρου, ούτε και για το τι θα δούμε από αυτήν στο προσεχές μέλλον στα επίσημα παιχνίδια για το Nations League.
Όμως αν τα κερδίσουμε, θα είναι ένα καλό... ψυχολογικό μπουστάρισμα για τα δύο πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου κόντρα σε Λιθουανία (06/09) εκτός και Κόσοβο (09/09) εντός, όπου θα πρέπει να στοχεύσουμε το 2/2 ή στη χειρότερη περίπτωση μία νίκη και μία ισοπαλία, για να ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό στη συγκεκριμένη διοργάνωση και δεν θα βρεθούμε για μία ακόμη φορά στο... «ίδιο έργο θεατές».
Μήνυμα από τον Απόλλωνα στα social media..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 22:00
Υπέρβαση... αγνοείται για την Εθνική Κύπρου των Ανδρών, η οποία αν και είχε καλή παρουσία απέναντι στη Ρουμανία, κυρίως ανασταλτικά, ηττήθηκε με 2-0 και γνώρισε τη 2η ήττα της στους τρεις αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής, στην προκριματική φάση του Mundial 2026 με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο.
10/05 @ 21:34
Μπορεί η φράση «να δείξει ότι το θέλει περισσότερο» να είναι... χιλιοειπωμένη κυρίως πριν από σημαντικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και να θεωρείται κλισέ, όμως πολλές ομάδες της δίνουν «σάρκα και οστά» και αποδεικνύουν τη μεγάλη σημασία της πνευματικής προετοιμασίας κρίσιμων αναμετρήσεων, όπως για παράδειγμα ο τελικός κυπέλλου.
10/05 @ 20:00
Το βράδυ της Κυριακής (11/05) η ΑΕΛ ολοκληρώνει μία ακόμη αποτυχημένη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τουλάχιστον όμως, απέφυγε τα... χειρότερα, γιατί μετά την τραγική πορεία του Β' γύρου, πολύς κόσμος φοβήθηκε ότι μπορεί η ομάδα του να κινδυνέψει σοβαρά με υποβιβασμό.
05/05 @ 09:46
Γιόρτασαν με την ψυχή τους μέχρι τα ξημερώματα και θα γιορτάζουν για πολλές μέρες ακόμα την κατάκτηση του ιστορικού πρώτου πρωταθλήματος της Πάφου, οι οπαδοί της αρμάδας του Καρσέδο.
28/04 @ 22:15
Δύο βαθμούς που ίσως την καταδικάσουν σε υποβιβασμό στη Β' κατηγορία έχασε απόψε στο «Τάσος Μάρκου» η ΕΝΠ...
20/04 @ 19:10
Λαχτάρησαν και όχι άδικα οι οπαδοί της ΑΕΛ βλέποντας την ομάδα τους για έναν ολόκληρο γύρο να κάνει μόλις μία νίκη, αλλά και για αρκετές αγωνιστικές να μην μπορεί ούτε να σκοράρει έστω ένα γκολ!
BEST OF THEMASPORTS