Γιάννης Ιωάννου

Σε ρυθμούς... φιλικών αγώνων θα μπει η Εθνική Κύπρου των Ανδρών τις επόμενες ημέρες, αφού θα προετοιμαστεί για τα δύο φιλικά του Ιουνίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουνίου (19:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μολδαβία και τρεις μέρες αργότερα (11/06, 19:00) το... Σαν Μαρίνο στην έδρα του.

Δύο φιλικά πάντως που... δεν μπορούμε να πούμε ότι προσφέρονται για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, αφού είναι από τις πιο αδύναμες Εθνικές ομάδες στην Ευρώπη. Ειδικά το Σαν Μαρίνο, το οποίο αποτελεί εδώ και δεκαετίες, «σάκο του μποξ» σε κάθε προκριματική φάση EURO και Μουντιάλ.

Βέβαια, ο Τιμούρ Κετσπάγια ακόμα και με αυτούς τους αντιπάλους, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, να κάνει διάφορες δοκιμές και ενδεχομένως να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή για αυτούς τους δύο αγώνες.

Σίγουρα αυτά τα φιλικά ματς δεν θα αποτελέσουν κριτήριο για τη δυναμικότητα της Εθνικής Κύπρου, ούτε και για το τι θα δούμε από αυτήν στο προσεχές μέλλον στα επίσημα παιχνίδια για το Nations League.

Όμως αν τα κερδίσουμε, θα είναι ένα καλό... ψυχολογικό μπουστάρισμα για τα δύο πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου κόντρα σε Λιθουανία (06/09) εκτός και Κόσοβο (09/09) εντός, όπου θα πρέπει να στοχεύσουμε το 2/2 ή στη χειρότερη περίπτωση μία νίκη και μία ισοπαλία, για να ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό στη συγκεκριμένη διοργάνωση και δεν θα βρεθούμε για μία ακόμη φορά στο... «ίδιο έργο θεατές».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ με αυτές τις... γελοιότητες που καθορίζουν αγώνες-ThemaSports
01/07 @ 10:15

Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ με αυτές τις... γελοιότητες που καθορίζουν αγώνες

Στο παιχνίδι Γερμανία-Δανία, είδαμε να ακυρώνεται γκολ της Δανίας, επειδή ο σκόρερ ήταν σύμφωνα με το VAR, οφσάιντ για κάτι... χιλιοστά! Ξαναλέμε... χιλιοστά, ούτε καν εκατοστά.

Παίκτης ψυχολογίας ο Μάριος Ηλία - Τρίτη ευκαιρία και... «φαρμακερή»;-ThemaSports
28/06 @ 23:16

Παίκτης ψυχολογίας ο Μάριος Ηλία - Τρίτη ευκαιρία και... «φαρμακερή»;

Μία ακόμα ευκαιρία για το... άλμα στην καριέρα του θα έχει ο Μάριος Ηλία μετά τη μεταγραφή του στην κυπελλούχο Πάφος FC.

Να μειώσει αισθητά το... ποσοστό «αστοχίας» στον μεταγραφικό σχεδιασμό-ThemaSports
26/06 @ 22:05

Να μειώσει αισθητά το... ποσοστό «αστοχίας» στον μεταγραφικό σχεδιασμό

Όλα δείχνουν ότι μόνο... δύο από τους ξένους και κοινοτικούς παίκτες που είχε η ΑΕΛ στον Κατάλογο Α της περσινής σεζόν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας περιόδου (2024-2025), ο Μεντόγεβιτς και ο Ντε Λούκας, αφού ο Μίντσεφ, ο... τρίτος της παρέας που «επιβίωσε», θα αποχωρήσει με μεταγραφή!

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για τη νέα σεζόν η επιλογή του νέου προπονητή - Όχι άλλα ρίσκα τύπου Κόσκελα-ThemaSports
18/05 @ 14:15

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για τη νέα σεζόν η επιλογή του νέου προπονητή - Όχι άλλα ρίσκα τύπου Κόσκελα

Σε προχθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, είχε πει το εξής για το κεφάλαιο «νέος τεχνικός»: «Υπάρχει ένα short list με τεχνικούς από την ξένη αγορά, να κλείσει το ζήτημα αυτό και να πάμε στο θέμα στελέχωσης του ρόστερ. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη και δεν ξέρεις από τη μια στιγμή στην άλλη πότε θα υπάρξει εξέλιξη. Θα πρέπει να είναι φιλόδοξος ο νέος τεχνικός και να ακολουθήσει την όλη φιλοσοφία της διοίκησης».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ