Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Kick Off στην Cablenet ο επενδυτής του γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, Ντίνος Ιορδάνους αναφέρθηκε και στην αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι είπε ακριβώς:
«Είναι ενθουσιασμένοι για το γήπεδο. Όπου πάω θέλουν να βγάλουμε φωτογραφία. Με σταματούν με το αυτοκίνητο. Δεν αρνούμαι, τα συναισθήματα τους είναι αγνά και το ξέρω. Ήταν όνειρο για πολλά χρόνια. Έκαναν πολλές προσπάθειες αλλά καμία δεν πέτυχε. Γι’ αυτό ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Ο Πρόδρομος μου είπε να έρχομαι στα δύσκολα, γιατί όποτε έρχομαι κερδίζουμε (σ.σ. γέλια). Ο αδερφός μου είναι φανατικός αλλά μου λένε είναι γρουσούζης. Πάντα μου έλεγε πως μόνο εγώ οικονομικά μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Μου έλεγε να το σκεφτώ. Το έργο θα είναι βιώσιμο και γι’ αυτό βρήκα μπροστά. Είναι κληρονομιά».
Στην πτήση της Εθνικής Κύπρου για Αυστρία για τον αγώνα του Σαββάτου βρίσκεται και στο ThemaSports.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 12:38
Ανακοίνωση από το σωματείο ΑΠΟΕΛ για το super εισιτήρια διαρκείας
03/09 @ 20:15
Με πρόστιμο τιμώρησε τον ΑΠΟΕΛ ο Αθλητικός Δικαστής για το πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι των γαλαζοκιτρίνων στο ματς της πρεμιέρας με την Freedom24 Krasava ENY.
02/09 @ 14:14
Ανακοίνωση με βίντεο-κάλεσμα από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ για το Fan Day που διοργανώνει, στο Δημοτικό Στάδιο Αγλαντζιάς.
31/08 @ 23:40
Ο Νεκτάριος Πετεβίνος στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Πάμπλο Γκαρσία, μετά τον αγώνα με την Πάφο, ρωτήθηκε για τους Βραζιλιάνους επενδυτές.
31/08 @ 22:37
Οι δηλώσεις του Ματίας Τομάς, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.
31/08 @ 22:37
Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία.
BEST OF THEMASPORTS