ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ και επένδυση στον ΑΠΟΕΛ - Πρώτα γήπεδο και μετά... βλέπουμε

ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ και επένδυση στον ΑΠΟΕΛ - Πρώτα γήπεδο και μετά... βλέπουμε

Ο άνθρωπος που εμφανίστηκε για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών του ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει σταθερά και σίγουρα βήματα στις επενδύσεις του.

Ο Ντίνος Ιορδάνους μίλησε στην εκπομπή Kick Off της Cablenet για την επένδυση του στην ανέγερση του γηπέδου του ΑΠΟΕΛ και πως πήρε αυτή την απόφαση.

Σε ερώτηση αν σκέφτεται να επενδύσει περαιτέρω στον ΑΠΟΕΛ, εκτός από το γήπεδο, η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη. Πρώτα να γίνει το γήπεδο και μετά βλέπουμε. «Σε όλες τις επιχειρήσεις πρέπει να είσαι προσηλωμένος. Τώρα είμαι στο γήπεδο. Άμα έχεις πολλούς πετεινούς, αργεί να ξημερώσει (σ.σ. γέλια). Είπα στον Μεταξά που θα είναι CEO της εταιρείας του γηπέδου να προσηλωθούμε σ’ αυτό. Άμα τελειώσει, βλέπουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Το μεγάλο όνειρο κάθε ΑΠΟΕΛίστα παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά με τον Ντίνο Ιορδάνους να είναι διατεθειμένος να βάλει ένα μεγάλο ποσό για να προχωρήσει το έργο. Όπως ανέφερε στην Cablenet το γήπεδο θα στοιχίσει περίπου 35-40 εκταομμύρια ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άρπαξε την ευκαιρία και αναδείχθηκε κορυφαίος νέος ο Παναγιώτης Ανδρέου της Ομόνοιας!

Άρπαξε την ευκαιρία και αναδείχθηκε κορυφαίος νέος ο Παναγιώτης Ανδρέου της Ομόνοιας!

Ο Παναγιώτης Ανδρέου αναδείχθηκε ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2025/26 στα βραβεία του ΠΑΣΠ, σφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την εξαιρετική του χρονιά στην Ομόνοια.