Final Four 2024, Φώτης Ιωαννίδης για Σλούκα ενόψει του τελικού Ρεάλ - Παναθηναϊκός AKTOR: "Πιστεύω ότι ο Κωστάρας θα το σηκώσει"

Final Four 2024, Φώτης Ιωαννίδης για Σλούκα ενόψει του τελικού Ρεάλ - Παναθηναϊκός AKTOR: "Πιστεύω ότι ο Κωστάρας θα το σηκώσει"

Ο Φώτης Ιωαννίδης δήλωσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson από τον Παναθηναϊκό ότι ελπίζει πως η μπασκετική ομάδα του συλλόγου θα νικήσει την Ρεάλ απόψε (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον τελικό της EuroLeague, λέγοντας ότι θεωρεί πως ο Κώστας Σλούκας θα σηκώσει την κούπα.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε χθες (25/5) το Κύπελλο Ελλάδας Betsson με την νίκη του επί του Άρη στον τελικό. Ο Φώτης Ιωαννίδης ωστόσο είχε στο νου του και τον αποψινό (26/5) αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον τελικό του Final Four της EuroLeague.

Ο διεθνής επιθετικός το έδειξε αυτό κατά την διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα των καναλιών novasports, αφού όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει πως θα γίνει στον τελικό δήλωσε ότι θεωρεί πως ο Κώστας Σλούκας θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε:

 

"Μακάρι να πάρει το 7ο. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του μπάσκετ. Το πιστεύω πάρα πολύ και τους στηρίζω από την Αθήνα. Πιστεύω ότι ο Κωστάρας θα σηκώσει την κούπα"

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κλασική εκτέλεση «εννιαριού» από Ευαγόρα!

Κλασική εκτέλεση «εννιαριού» από Ευαγόρα!

Στο 90’ ο Ευαγόρας Χαραλάμπους (ειχε μπει αλλαγή στην θέση του Βούκιτς) διαμόρφωσε το 2-1, αποτρέποντας το ματς με την Καρμιώτισσα, να οδηγηθεί στην παράταση.