Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την μεταγραφή του Εκπολό: «Συνήθως με αυτό τον τρόπο κινούμαστε στις μεταγραφές. Ο Τσάβι Ρόκα κινείται μεθοδικά. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση. Τον ξέρουμε πολύ καλά και από τον επόμενο μήνα θα τον χαιρόμαστε ως ποδοσφαιριστή μας. Είχαμε μια πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία πέρυσι. Πήραμε ένα παίκτη που μπορεί να βοηθήσει και από διαφορετικές θέσεις στην αμυντική γραμμή».

Για τις αιχμές από πλευράς Απόλλωνα: «Οι κινήσεις που έγιναν ήταν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Απόλλωνας είχε μιλήσει με τον Άνχελ Γκαρθία προηγουμένως, ο οποίος ανανέωσε μαζί μας. Αυτά έχει ο χώρος του ποδοσφαίρου. Εμείς μιλήσαμε με έναν παίκτη που τέλειωσε η σεζόν. Σε αντίθεση με τον Άνχελ που ήταν σε εξέλιξη η σεζόν και ενώ πηγαίναμε για πρωτάθλημα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν ισχύουν αυτά που ανέφερε ο κ. Κιννής».

Για τα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις: «Με κάποιους δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη. Μιλάω για τους Τόνγκια, Λόπες και Πονς. Σήμερα είχαμε την πρώτη μας προσθήκη και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο Τσάβι Ρόκα είναι σε διαρκή επικοινωνία με αρκετούς παίκτες».

«Εμείς δεν επεμβαίνουμε όταν ένας παίκτης είναι σε διαπραγμάτευση για ανανέωση...»

 

 

Tags
ΑΕΚ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέλνουν Aitor Fernández στην ΑΕΚ-ThemaSports
15/06 @ 08:30

Στέλνουν Aitor Fernández στην ΑΕΚ

Η ισπανική ομάδα με ανάρτησή της εύχεται στον Ισπανό Aitor Fernández, καλή επιτυχία για το νέο βήμα στην καριέρα του στην ομάδα της ΑΕΚ.

Αγιασμός και έναρξη προπονήσεων -ThemaSports
14/06 @ 11:30

Αγιασμός και έναρξη προπονήσεων

Στις 24 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ

Έξω φρενών στην ΑΕΚ για Μιλίτσεβιτς...-ThemaSports
13/06 @ 13:32

Έξω φρενών στην ΑΕΚ για Μιλίτσεβιτς...

Έντονα ενοχλημένοι με τον Άρη είναι στην ΑΕΚ...

ΑΕΚ: Tα εγκαίνια και η ονοματοδοσία του Αθλητικού Κέντρου της Ακαδημίας-ThemaSports
15/06 @ 19:10

ΑΕΚ: Tα εγκαίνια και η ονοματοδοσία του Αθλητικού Κέντρου της Ακαδημίας

Στις 15 Ιουνίου 2022 πραγματοποιηθηκε η Τελετή Εγκαινίων και Ονοματοδοσίας του Αθλητικού Κέντρου Ακαδημίας ΑΕΚ. Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Πόλος έλξης-ThemaSports
12/06 @ 20:14

Πόλος έλξης

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την ποιότητα του Ιβάν Τρισκόφσκι.

 Ένας Καμπρέρα για όλες τις δουλειές!-ThemaSports
14/06 @ 21:35

Ένας Καμπρέρα για όλες τις δουλειές!

Ο Τσάβι Ρόκα απέδειξε ότι του αρέσει η εγχώρια αγορά με τις αποκτήσεις των Εκπολό και Δημητρίου, για φέτος. Πλέον μετά το κενό που αφήνει ο Ράφα Λόπες θέλει να τον αντικαταστήσει με ακόμη ένα γνώριμο ποδοσφαιριστή, τον Έντσο Καμπρέρα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ