Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα από τη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Βερολίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο ξεχωριστό κίνητρο που έχει ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Βερολίνου ο Γιώργος Μπαρτζώκας που αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στη δύσκολη πορεία που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για να φτάσουν εκεί.

 
 
 
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κίνητρο κόντρα στη Ρεάλ: «Είναι τεράστιο το κίνητρο που είμαστε εδώ, όχι μετά από αυτό που έγινε πέρσι. Έχουμε μεγάλο κίνητρο απέναντι σε μια μηχανή νίκης όπως η Ρεάλ. Όμως έχουμε ένα ρόστερ γεμάτο πολεμιστές και έχουμε πίστη στην ομάδα μας».

Για το δρόμο προς το Final 4: «Μιλάμε για ανθρώπους και το πιο σημαντικό για μας ήταν να είμαστε στην ίδια σελίδα. Χάσαμε πολύ σημαντικούς παίκτες, αλλά το σημαντικό είναι πως είμαστε εδώ. Οι παίκτες μας έδειξαν τη νοοτροπία αυτού του συλλόγου, την ταπεινότητα, την εργατικότητα, το πάθος και την ενότητα. Είναι η πρώτη φορά που είμαστε τρίτο σερί χρόνο στο Final 4. Τις δύο τελευταίες χρονιές ήμασταν λίγο άτυχοι χάνοντας με σουτ στο τέλος, αλλά το σημαντικό είναι πως έχουμε παίκτες με ενσυναίσθηση, με σεβασμό και που σέβονται τη φανέλα που φορούν».

Για το αν έδειξε στους παίκτες του τα καλάθια τω Μίτσιτς και Γιουλ από τα προηγούμενα Final 4: «Όχι, δεν είδαμε τα καλάθια του Μίτσιτς και του Γιουλ. Είχαμε χάσει και στην Μπαρτσελόνα με τον ίδιο τρόπο από τον Γιουλ. Ήταν ένα viral video που είδαν όλοι τον τελευταίο χρόνο, άρα δεν χρειάζεται να δείξουμε τίποτα στους παίκτες. Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι συγκεντρωμένοι. Ας ελπίζουμε ότι θα είμαστε στη διεκδίκηση της νίκης ως το τέλος και θα είμαστε πιο τυχεροί αυτή τη φορά».

 

Για το ρόλο που παίζει η εμπειρία: «Το 2016 ήμουν στο Final 4 στο Βερολίνο με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, που ήταν η σταχτοπούτα. Αντιμετωπίσαμε τότε στον ημιτελικό την πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ. Η πρώτη παρουσία σου σε ένα Final 4 είναι πάντα περίεργη, έχεις όλα τα φώτα πάνω σου και πρέπει να παίξεις το μπάσκετ σου όπως ξέρεις, χωρίς υπερβολές. Είναι δύσκολο για μια νέα ομάδα να πάρει το τρόπαιο στην πρώτη της παρουσία. Ήμουν και το 2009 στο Βερολίνο, ως φίλαθλος του Ολυμπιακού. Είναι μια φανταστική πόλη. Η ανάμνηση για μένα ελπίζω να είναι καλύτερη φέτος κατακτώντας τον τίτλο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κέντρικ Ναν: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα για το φραστικό επεισόδιο με τη σύντοφό του-ThemaSports
15/06 @ 17:04

Κέντρικ Ναν: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα για το φραστικό επεισόδιο με τη σύντοφό του

Ο Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, σύμφωνα με το NEWS247.

Ο Κέντρικ Ναν συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία-ThemaSports
15/06 @ 15:25

Ο Κέντρικ Ναν συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με την σύζυγό του, σύμφωνα με το NEWS24/7.

Μετακομίζει στο Βελιγράδι Κάνααν-ThemaSports
15/06 @ 08:43

Μετακομίζει στο Βελιγράδι Κάνααν

Παραμένει στα ερυθρόλευκα, αλλά του... Ερυθρού Αστέρα ο Αϊζάια Κάαν.

Επίσημο: Παραμένει στη Μονακό για άλλα τρία χρόνια ο Τζέιμς!-ThemaSports
14/06 @ 13:18

Επίσημο: Παραμένει στη Μονακό για άλλα τρία χρόνια ο Τζέιμς!

Η Μονακό ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάικ Τζέιμς για τρία χρόνια.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ματσάρα τίτλου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ!-ThemaSports
14/06 @ 10:00

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ματσάρα τίτλου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ για το Game 5 των τελικών, που θα κρίνει τον πρωταθλητή της Stoiximan Basket League!

Σαν σήμερα: Ελλάδα - Σοβιετική Ένωση 103-101, η Εθνική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης-ThemaSports
14/06 @ 09:30

Σαν σήμερα: Ελλάδα - Σοβιετική Ένωση 103-101, η Εθνική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης

Σαν σήμερα, 14 Ιουνίου 1987, η Ελλάδα έκανε το θαύμα κόντρα στην Σοβιετική Ένωση, πήρε τη νίκη με 103-101 στον τελικό και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το SPORT24 θυμάται.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ