Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Final Four στάθηκε στην παρουσία του «τριφυλλιού» στα τελικά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ήταν μεγάλη πρόκληση ότι υποσχεθήκαμε το F4. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι περήφανος που βρισκόμαστε εδώ. Εύχομαι όλοι οι φίλοι του ΠΑΟ να απολαύσουμε το F4. Τι να υποσχεθώ τώρα; Ξέρω πως όλοι περιμένουν το 7ο αστέρι. Τους υπόσχομαι πως θα το έχουμε στο ΟΑΚΑ».

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: «Αυτή δεν είναι μια διοργάνωση εθνικών ομάδων. Είμαι Τούρκος προπονητής και εκπροσωπώ τη χώρα μου, όπως και την ελληνική ομάδα που βρίσκομαι. Απέναντι βρίσκεται ένας Λιθουανός προπονητής. Δεν είναι αυτά τα σημαντικά. Το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, τη Φενέρμπαχτσε. Σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν έχω πολλά συναισθήματα, είμαι έμπειρος στο Final Four, έχω πάρει δυο φορές το Κύπελλο. Θα προσπαθήσω να το πάρω ξανά. Σέβομαι τους συναδέλφους μου που παλεύουν για το ίδιο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κούπες στον Αργυρό - To γλέντι του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/06 @ 08:58

Οι κούπες στον Αργυρό - To γλέντι του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τις κούπες της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός AKTOR διασκέδασε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά το φινάλε της επιτυχημένης σεζόν!

Κέντρικ Ναν: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα για το φραστικό επεισόδιο με τη σύντοφό του-ThemaSports
15/06 @ 17:04

Κέντρικ Ναν: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα για το φραστικό επεισόδιο με τη σύντοφό του

Ο Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, σύμφωνα με το NEWS247.

Ο Κέντρικ Ναν συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία-ThemaSports
15/06 @ 15:25

Ο Κέντρικ Ναν συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με την σύζυγό του, σύμφωνα με το NEWS24/7.

Μετακομίζει στο Βελιγράδι Κάνααν-ThemaSports
15/06 @ 08:43

Μετακομίζει στο Βελιγράδι Κάνααν

Παραμένει στα ερυθρόλευκα, αλλά του... Ερυθρού Αστέρα ο Αϊζάια Κάαν.

Επίσημο: Παραμένει στη Μονακό για άλλα τρία χρόνια ο Τζέιμς!-ThemaSports
14/06 @ 13:18

Επίσημο: Παραμένει στη Μονακό για άλλα τρία χρόνια ο Τζέιμς!

Η Μονακό ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάικ Τζέιμς για τρία χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ