Ο Σπύρος Νεοφυτίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 , ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΠ. αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη θητεία τους, αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα των παικτών σε όλες τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι πρώτες δηλώσεις: «Καλημέρα σας. Σίγουρα αναγκαστήκαμε να πάμε να δουλέψουμε τη Τρίτη (07/05) διότι τα πράγματα είναι σοβαρά και οι αποφάσεις που πάρθηκαν δεν έχουν εξήγηση. Κάποιοι έχουν παγιδεύσει τον ΚΟΑ και έχουν πέσει σε πολύ μεγάλη γκάφα, αφού υπέγραψαν μία ανανέωση του πρωτοκόλλου διευκόλυνσης των αθλητών, συμπεριλαμβάνοντας μέσα κάποια άρθρα, τα οποία πέρσι μετά τη συνάντηση με το νέο Υπουργό Άμυνας, τα διευθετήσαμε ως σύνδεσμος και πήραμε κάποιες δεσμεύσεις ότι δεν θα τα εφαρμόσουν, γιατί θα αποτελούσαν ταφόπλακα στον αθλητισμό. Το άρθρο 20 που συμπεριέλαβαν μέσα στο πρωτόκολλο, αναφέρει όπως από τη Δευτέρα με το τέλος των διοργανώσεων θα διακοπούν όλες οι διευκολύνσεις των αθλητών σε κάθε κατηγορία, εκτός από εκείνους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για έναν προπονητή του ποδοσφαίρου, αυτό ισοδυναμεί με αυτοκτονία, γιατί έχουμε τους ποδοσφαιριστές που είναι σε ηλικία 17 ετών που περιμένουν να απολυθούν και να επανέλθουν από την μεταβατική περίοδος του στρατού, άρα γι αυτούς είναι βασική περίοδος αυτή».

Που βασίστηκε αυτή η απόφαση τους; «Σε καμία λογική. Σε λίγο έχω συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΑ και ενημέρωσα και τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Δεν ξέρω. Για μένα αυτοί που βρέθηκαν στη συνάντηση και συμφώνησαν σε αυτό το έκτρωμα, είναι απαράδεκτοι σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ ότι ο πρόεδρος του ΚΟΑ δεν έχει ιδέα τι έχει υπογράψει, εάν ήξερε όσα υπέγραφε αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο».

Για τη νέα σεζόν και τη μετακίνηση οπαδών: «Θα λυθεί το θέμα αυτό, διότι πέρασε η σύμβαση του «Σεν Ντενίς», η οποία εφαρμόζεται σαν νομοθεσία από την πρώτη του Μαΐου, οπότε ο κόσμος καλείται να επιστρέψει στα γήπεδα. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα, η απαγόρευση βοήθησε, αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα. Άνετα εάν εφαρμόσουν όσα αναφέρει η σύμβαση, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο... ΕΦΙΑΛΤΗΣ του λεγόμενου BIG-6 την τελευταία τριετία-ThemaSports
19/05 @ 16:48

Ο... ΕΦΙΑΛΤΗΣ του λεγόμενου BIG-6 την τελευταία τριετία

Όταν ο Άρης για 3η σερί σεζόν αγωνίζεται στο Α' γκρουπ στη Β' φάση του πρωταθλήματος και είναι... σκασμένος γιατί φέτος τερμάτισε 4ος και δεν θα βγει Ευρώπη και όταν η Πάφος - η οποία επίσης αγωνίζεται για 3η σερί χρονιά στο Α' γκρουπ - κατακτά το κύπελλο με επιβλητικό τρόπο κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, φανερώνει για μία ακόμη φορά τον δείκτη δυσκολίας του λεγόμενου BIG-6 και στο επόμενο πρωτάθλημα για μία θέση στην εξάδα.

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»-ThemaSports
18/05 @ 23:44

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»

Το μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τον τελικό κυπέλλου και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ThemaSports
18/05 @ 22:03

ΙΣΤΟΡΙΚΗ

Η πλέον ιστορική 11άδα της Πάφου από τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ στο... πρώτο της - Κι άλλο γκολ η Πάφος, 0-2! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 20:37

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ στο... πρώτο της - Κι άλλο γκολ η Πάφος, 0-2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος στο 36' προηγείται της Ομόνοιας με 0-2!

Εντυπωσιακή υποδοχή στον τελικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ThemaSports
18/05 @ 20:05

Εντυπωσιακή υποδοχή στον τελικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κορεό υποδέχθηκαν τις φιναλίστ του τελικού κυπέλλου οι οπαδοί της Ομόνοιας και της Πάφου.

Στο ΓΣΠ ο «Tsioupantona» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)  -ThemaSports
18/05 @ 19:11

Στο ΓΣΠ ο «Tsioupantona» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεν μπορούσε να λείπει από τον μεγάλο τελικό ο Τσιουππής.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ