Πόλυς ΧαραλάμπουςΣήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αυτό το θέμα κυριαρχεί στα στέκια των φίλων του Απόλλωνα, όπου συνεχίζουν να βγαίνουν πληροφορίες, ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο Ισπανός τεχνικός να ενημερωθεί από τον εργοδότη του, ότι θα γίνουν οι διαδικασίες έκδοσης πρόωρου διαζυγίου.
Αν οριστικά συμβεί κάτι τέτοιο, δεν είναι εντελώς δεδομένο ότι ο διάδοχος του Ματσίν θα είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή. Κάποιοι δεν αποκλείουν το σενάριο να στραφεί ο πρόεδρος -ξανά- στην Γερμανική αγορά.
Όσον αφορά τον Μάκη Παπαϊωάννου, όπως γράψαμε από την προπερασμένη εβδομάδα, εκτός απρόοπτου θα επεκταθεί το συμβόλαιο του για άλλο ένα χρόνο
Την περασμένη εβδομάδα ήταν στην Λεμεσό ο Ολλανδός μάνατζερ του Πέδρο Μάρκες. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ αποτελεί την πιο επιτυχημένη μετεγγραφή της ομάδας, απ’ αυτές που έγιναν το περασμένο Καλοκαίρι.
Βασικά έγινε συζήτηση με τον ατζέντη του παίχτη, για τους όρους του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει, με δεδομένο ότι θα τον πάρουν με ελευθέρα μετεγγραφή από την Ολλανδική Ναιμέγκεν, μόλις λήξει η τρέχουσα σεζόν.
Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Απόλλωνας θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του ρόστερ, αφού η ομάδα προέρχεται από μία αποτυχημένη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πέτυχε το... ελάχιστο από τους στόχους που είχαν τεθεί, να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/06 @ 21:20
Ο Απόλλωνας ανάρτησε φωτογραφίες στα social media με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μόργκαν Μπράουν, την στιγμή που υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο.
13/06 @ 18:02
Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και επίσημα, είναι από σήμερα ο Άγγλος μέσος, Μόργκαν Μπράουν!
13/06 @ 23:05
Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Απόλλωνας θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του ρόστερ, αφού η ομάδα προέρχεται από μία αποτυχημένη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πέτυχε το... ελάχιστο από τους στόχους που είχαν τεθεί, να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα.
13/06 @ 19:22
Θα περιμένουν για μερικές ακόμη ημέρες στον Απόλλωνα, την απάντηση του Χάμπου Κυριάκου...
13/06 @ 14:31
Την περίπτωση του Μπασέλ Ζράντι εξετάζουν στην ΑΕΛ.
13/06 @ 12:25
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.
BEST OF THEMASPORTS