Ανεβάζει στροφές ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φουλάρουν για τη «μάχη» της ερχόμενης Τετάρτης (15/5) με τον ΠΑΟΚ για τη 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «τριφύλλι» καλείται να βρει τα πατήματά του, καθώς αφενός προέρχεται από τις δύο κακές εμφανίσεις κόντρα σε ΑΕΚ (3-0) και Άρη (0-1), οι οποίες το έβγαλαν νοκ άουτ για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αφετέρου, ο αγώνας με τον «δικέφαλο του Βορρά» θα είναι ο πρώτος έπειτα από δύο εβδομάδες και τρεις ημέρες, ενώ οι γηπεδούχοι θα έχουν ενδιάμεσα και το εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Φατίχ Τερίμ, μπορεί να υπολογίζει τον Μπερνάρ, ο οποίος έλειψε τόσο πολύ από τους αγώνες με την Ένωση και τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης έπειτα από τον τραυματισμό του κόντρα στη Λαμία. Το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος προπονείται ατομικά τις τελευταίες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, στο πλάνο που υπάρχει σε επίπεδο στελέχωσης της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, φαίνεται ότι οι εξελίξεις θα σημειωθούν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τότε, πιθανόν να σφραγιστεί μέσω ανακοίνωσης η απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ θα «τρέξουν» και υποθέσεις όπως η ανανέωση του Γιάννη Κώτσιρα. Αυτά για το δεξί άκρο της άμυνας. Αφού για το αριστερό, το «τριφύλλι», το οποίο θέλει να τονώσει κι άλλο το ελληνικό στοιχείο όπως έχει ειπωθεί επανειλημμένα, στοχεύει στον Δημήτρη Γιαννούλη της Νόριτς.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)-ThemaSports
19/05 @ 23:35

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)

Πλησιάζει η ώρα της στέψης για τον Δικέφαλο του Βορρά

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!-ThemaSports
19/05 @ 23:30

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!

Με 20 γκολ, ο Λορέν Μορόν ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στη Stoiximan Super League, όντας ο πρώτος παίκτης του Άρη που τα καταφέρνει μετά από 43 χρόνια.

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:16

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"

Μετά της οριστικά αποτυχημένης προσπάθειας της ΑΕΚ να κάνει το back to back στο πρωτάθλημα, από τα μεγάφωνα της OPAP Arena η Ένωση μετέφερε μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο εν όψει της νέας σεζόν.

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:11

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"

Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχάρη στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη.

Μεντιλίμπαρ: "Μας βοήθησαν οι αλλαγές μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι"-ThemaSports
19/05 @ 23:05

Μεντιλίμπαρ: "Μας βοήθησαν οι αλλαγές μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος αλλά τόνισε πως βελτιώθηκε στο δεύτερο με τις αλλαγές που έγιναν, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ποντένσε για το υπέροχο γκολ του στην Λεωφόρο.

Κόντης: "Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το 2-1, θα πάρουμε το Κύπελλο"-ThemaSports
19/05 @ 23:00

Κόντης: "Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το 2-1, θα πάρουμε το Κύπελλο"

Ο Χρήστος Κόντης εξήγησε τι πήγε λάθος και δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τους πράσινους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ