Η αρχική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα της 8η αγωνιστικής των πλέι-οφ, κόντρα στον Άρη (19:30).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κβιλιτάια, Τσεμπάκ, Σούσιτς, Ντάλσιο, Μαρκίνιος, Σαρφό, Κοσταντίνοφ, Ντονγκαλά.
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Σιπριάνο, Γιέφτε, Εφραίμ, Γουίλσον, Βιγιαφάνεζ, Μαϊόλι, Κρέσπο, Σατσιάς, Τομανέ, Μεχρί, Δώνης.

Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο, η Ισπανία επικράτησε 5-4 της Γαλλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/06 @ 12:57
Τι κι αν διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του;
05/06 @ 08:54
Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία, με εταιρείες και οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου.
04/06 @ 23:43
Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα mikriliga.com αναφέρει το όνομα του Ελ Αραμπί με τον Πανιώνιο και την Καλαμάτα.
04/06 @ 23:08
Επέστρεψε στην Πορτογαλία ο Πίτσι.
03/06 @ 17:57
Ο Γιώργος Κούμας παραιτήθηκε και πλέον η ΚΟΠ εισέρχεται σε νέα εποχή.
03/06 @ 10:40
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν αυτή την εβδομάδα ο Χρύσης Μιχαήλ. Αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Σατσιά.
BEST OF THEMASPORTS