Ο πρόεδρος της Νάπολι τιμωρεί τους παίκτες με... απομόνωση ως το τέλος της σεζόν

Ο πρόεδρος της Νάπολι τιμωρεί τους παίκτες με... απομόνωση ως το τέλος της σεζόν

Η αρχική ενδεκάδα της Ομόνοιας για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, κόντρα στην ΑΕΚ (19:00).

Η Έμπολι πέτυχε φέτος και δεύτερη νίκη επί της Νάπολι με 1-0, για την 33η αγωνιστική της Serie A, καθώς είχε νικήσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας και μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» στον πρώτο γύρο της σεζόν, τον περασμένο Νοέμβριο με το ίδιο μάλιστα σκορ! 

Η ομάδα της Τοσκάνης πήρε τη νίκη με το γκολ του Κερί μόλις στο 4ο λεπτό και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι «παρτενοπέι» δύσκολα θα προλάβουν πλέον να λάβουν μέρος στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της περσινής πρωταθλήτριας είναι έξαλλος με τη νέα γκέλα, δεν κατέβηκε καν στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες και, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Ιταλία, είναι αποφασισμένος να τους τιμωρήσει κρατώντας τους «κλεισμένους» για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Πρόκειται για το λεγόμενο ritito, με την ομάδα να αποσύρεται και να μένει όλη μαζί για τα παιχνίδια που απομένουν, ώστε να κρατηθούν αποκομμένοι οι ποδοσφαιριστές και ως τιμωρία και σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις που τους απομένουν. 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η γυναίκα που δεν ήταν η Ολγα - Mια συγκλονιστική ιστορία για το «ντόπινγκ εγκυμοσύνης» (videos)

Η γυναίκα που δεν ήταν η Ολγα - Mια συγκλονιστική ιστορία για το «ντόπινγκ εγκυμοσύνης» (videos)

Μια εγκυμοσύνη που υποτίθεται ότι χάριζε χρυσά μετάλλια και ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αποκάλυπτε ένα «μυστικό» του σοβιετικού αθλητισμού. Τριάντα χρόνια αργότερα, η έρευνα έδειξε ότι η γυναίκα που το διηγήθηκε δεν ήταν εκείνη που έλεγε πως ήταν.