Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 (Λόπες 49', Τόνγκια 65') την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου!
Σε ένα ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις (χωρίς τελική προσπάθεια εντός στόχου) και τις δύο ομάδες να... προσέχουν περισσότερο τα αμυντικά καθήκοντα, ΑΕΚ και Ομόνοια δεν σκόραραν, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το β΄μέρος. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να καταγράφει ποσοστό 67% κατοχή της μπάλας και... 1-0 στις τελικές προσπάθειες.
Στο β' μέρος η ΑΕΚ μπήκε πιο επιθετικά και κυνήγησε το προβάδισμα που ήρθε νωρίς. Στο 49' ο Ντιουνκού έκανε τη συρτή σέντρα και ο Λόπες με δεξί πλασέ έκανε το 1-0, ενώ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα γκολ τους στο 65' όταν ο Λόπες έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και στην πορεία ο Τόνγκια με δεξί πλασέ έκανε το 2-0.
Με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Χάμες Ροντρίγκες, ψάξαμε από δημοσιογραφική... περιέργεια, το ύψος του συμβολαίου που υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2022 στον Ολυμπιακό Πειραιώς.