Ο Βόλος κατάφερε να πάρει έναν «χρυσό» βαθμό στον αγώνα που δίνει για την παραμονή του στη κατηγορία, χάρη στην τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτσιτς που «πλήγωσε» τον Ατρόμητο (13/04, 2-2).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Βόλος συνεχίζει να δείχνει πως δεν έχει σκοπό να αποχαιρετίσει την Stoiximan Super League και στην 4η αγωνιστική των Play Offs, πήρε έναν σπουδαίο βαθμό απέναντι στον Ατρόμητο (13/04, 2-2).

Οι Θεσσαλοί θα πρέπει να ευχαριστούν τον Γκλάβτσιτς, καθώς από τα δικά του πόδια, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

Σε μία εξαιρετικά οργανωμένη αντεπίθεση, οι Καμαρά και Αντζιέλσκι συνεργάστηκαν υποδειγματικά, με τον τελευταίο να πασάρει στον αμαρκάριστο Αθανασίου και ο Έλληνας μπακ έκανε το 1-0 στο 18ο λεπτό.

Οι Περιστεριώτες απείλησαν ξανά στο 41ο λεπτό, με σουτ του Βαλένσια, όμως μετά από κόντρα η μπάλα «έσβησε» στην αγκαλιά του Κόβατς.

Στις καθυστερήσεις ο Βόλος κέρδισε πέναλτι, με τον Γκαρσία να το αναλαμβάνει. Ο επιθετικός των Θεσσαλών δεν εκτέλεσε ιδανικά, με τον αντίπαλο κίπερ να αποκρούει. Όμως ο Γκαρσία πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-1.

 

Ο Ατρόμητος βρήκε και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν πέναλτι και στο 70’ ο Αντζιέλσκι δεν αστόχησε από τη λευκή βούλα για το 2-1.

 

Οι Βολιώτες όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και… δικαιώθηκαν. Ο Γκλάβτσιτς με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80’ ισοφάρισε σε 2-2, κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.

 
 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδες:

Βόλος (Χ. Κόντης): Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε, Καμαρά, Βρακάς, Ανγκιέλσκι, Βαλένσια.

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι αιωνίων με φόντο την Ευρώπη-ThemaSports
19/05 @ 10:55

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι αιωνίων με φόντο την Ευρώπη

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνουν αυλαία στο πρωτάθλημα με την 3η θέση να διακυβεύεται στη Λεωφόρο.

Άρης-ΠΑΟΚ: Βγαίνει πρωταθλητής στο… clasico του «Κλεάνθης Βικελίδης»-ThemaSports
19/05 @ 09:11

Άρης-ΠΑΟΚ: Βγαίνει πρωταθλητής στο… clasico του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης στις 20:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League στο ματς που θα βγάλει τον πρωταθλητή.

Δεδομένη η αγορά του Όρτα από τον Ολυμπιακό-ThemaSports
19/05 @ 10:00

Δεδομένη η αγορά του Όρτα από τον Ολυμπιακό

Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό για την επόμενη μέρα της ομάδας και τα σχέδια της επόμενης σεζόν, αφού το μυαλό όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της χρονιάς.

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον τελικό του Conference League!-ThemaSports
19/05 @ 01:00

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον τελικό του Conference League!

Ο Ολυμπιακός, με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάλεσε στον τελικό του Conference League και τον μικρό Γιαννάκη, το παιδί που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και είχε μια υπέροχη στιγμή με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στην Τούμπα!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Μέσα Ιμπόρα και Γιόβετιτς!-ThemaSports
18/05 @ 22:37

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Μέσα Ιμπόρα και Γιόβετιτς!

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19/05, 20:00), με τους Ιμπόρα και Γιόβετιτς να επιστρέφουν για τους Πειραιώτες.

Άπαντες παρόντες και πανέτοιμος ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη!-ThemaSports
18/05 @ 21:00

Άπαντες παρόντες και πανέτοιμος ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη!

Τα τελευταία 90 λεπτά της σεζόν του. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση ενόψει του κρίσιμου «τελικού» με τον Άρη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατά κλειστά χαρτιά!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ