Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, υψώνοντας κορεό με λιοντάρι και το μήνυμα «Unleash the beast».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» γέμισε από νωρίς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Πριν από τη σέντρα, οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό κορεό που απλωνόταν σε ολόκληρη τη θύρα των οργανωμένων.
Στο κέντρο του κορεό δεσπόζε ένα λιοντάρι, συνοδευόμενο από τη φράση «Unleash the beast» («Απελευθερώστε το θηρίο»), δίνοντας το δικό τους μήνυμα για τη μάχη με τους Ολλανδούς.




Εννιά παιχνίδια περιλάμβανε το... πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, το οποίο «σερβιρίστηκε» το βράδυ της Τρίτης 4 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/11 @ 21:52
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε συλλήψεις για τη δολοφονία 20χρονου φίλου της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, με οπαδικά κίνητρα. Ένα άτομο συνελήφθη για αλλοίωση στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος!
04/11 @ 19:10
Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο μισάωρο, οι νέοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να αντιδράσουν και να πάρουν το 2-2 απέναντι στην Αϊντχόφεν στο ματς που έγινε στου Ρέντη.
04/11 @ 18:25
Άσχημες εικόνες σε αγώνα της Β' ΕΠΣΑ, με ποδοσφαιριστή να αποβάλλεται αφού κλότσησε και γρονθοκόπησε αντιπάλους του.
04/11 @ 15:30
Με αμήχανο body language και δηλώσεις που σηκώνουν συζήτηση είχε υποδεχθεί το 3-0 ο Χουάν Φεράντο, τότε προπονητής του Πανσερραϊκού και σήμερα το Βόλου.
04/11 @ 13:39
Ο Πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη θανατηφόρα επίθεση στη Χαλκίδα.
04/11 @ 11:21
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Χαλκίδα μεταξύ οκτώ ατόμων, με έναν νεκρό και δύο τραυματίες. Φέρεται να υπάρχουν οπαδικά κίνητρα.
BEST OF THEMASPORTS