Το παιδί με το… φουντωτό μαλλί είχε σούπερ απόδοση!

Το παιδί με το… φουντωτό μαλλί είχε σούπερ απόδοση!

O Mπρούνο Φελίπε συγχαίρει (στην φωτό) τον παίχτη που έβαλε το χρυσό γκολ στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ. Λογικό ήταν να ανακηρυχθεί πολυτιμότερος παίχτης της βραδιάς, ο άνθρωπος που το «κάρφωσε» στην ομάδα του Μαρσελίνιο!

Σε τέτοιες βραδιές, για να μπορέσει μια κυπριακή ομάδα να πετύχει τον σκοπό της, χρειάζεται αν όχι όλοι, οι πλείστοι παίχτες της, να υπερβούν τον εαυτό τους.

Τούτο λίγο-πολύ έγινε στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ. 

Είχε απίστευτα τρεξίματα και έκανε σπουδαία δουλειά, για άλλο ένα βράδυ ο Βραζιλιάνος ακραίος, με την… αφάνα/φουντωτή κόμμωση, που διακρίνεται δίπλα από τον Ολλανδό στόπερ.

Παρακολουθούσαμε (λίγο παραπάνω) τις κινήσεις του Μπρούνο Φελίπε, από απόσταση μερικών μέτρων, στο σημείο που βρισκόμασταν, στα υπαίθρια θεωρεία του γηπέδου της Λεμεσού.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε με πεντάρα και νίκησε για ΠΡΩΤΗ φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε με πεντάρα και νίκησε για ΠΡΩΤΗ φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Έκανε σεφτέ στη Serie A λίγο πριν φύγει το 2025 η Φιορεντίνα, διαλύοντας με 5-1 την Ουντινέζε και έδειξε πως έχει σφυγμό ενόψει της συνέχειας!